Gamaše

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

11 izdelkov

24   60  

11 izdelkov

24   60  

Kdaj so na pohodu dobrodošle gamaše?

Planinska oprema je lahko precej raznovrstna, še posebej če se v hribe oziroma v gore odpravljamo v zimskem času, ko so razmere praviloma precej zahtevnejše. Oprema mora tedaj biti skorajda nujno sestavljena iz izdelkov, kot so denimo gamaše. V prvi vrsti pa je seveda v tem času pa tudi sicer treba izbrati najprimernejšo obutev.

Če se pozimi odpravljate v gore, na bolj zahtevna območja, pozornost namenite visokim robustnim čevljev, ki ponujajo daleč največjo mero trpežnosti. V nahrbtnik ne smete pozabiti dodati niti derez.

Kaj pa so gamaše?

Gamaše se uporabljajo zlasti v zimskem času, nič manj pa niso dobrodošle v deževnem vremenu oziroma na blatnih terenih. Gamaše za sneg ali druge manj ugodne vremenske razmere vam torej omogočajo, da se lahko na izjemno učinkovit način zaščitite pred vlago ter umazanijo.

Še posebej prikupne so videti otroške gamaše, ki so prav tako kot ženske ali pa moške na voljo v specializiranih prodajalnah s pohodno opremo. Gamaše za otroke so seveda bistveno manjše velikosti in drugačnega zunanjega izgleda.

Oprema za pohodništvo naj vključuje tudi visokokakovostna oblačila

Seveda je pri izbiri pohodne opreme daleč na prvem mestu obutev. Prav tako je ključna izbira primerno zasnovanih oblačil. Ta morajo biti kar se da zračna, vodoodporna oziroma dobro morajo odvajati vlago.

Kaj vse vam je na voljo pri izbiri pohodne opreme na sploh, pa si lahko ogledate tudi v bogato založeni spletni trgovini s tovrstno ponudbo.

Nalaganje…