Pohodni sandali

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 26

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 26

Stran
24   60  

Lahkotna in udobna obutev za pohajkovanje po naravi

Pravijo, da je krajši ali pa daljši sprehod po naravi lahko precej dobra ali celo odlična terapija za naše telo pa tudi za dušo. Narava zagotovo zdravi naše slabe misli, jih preusmerja na dobro. Če pa se želimo na takšnem terapevtskem sprehodu še bolje počutiti, je potrebno pred odhodom obuti primerne čevlje in se odeti v primerna oblačila.

V specializiranih prodajalnah s pohodno opremo lahko izbirate med najrazličnejšimi izdelki. Nekateri, npr. moški pohodni čevlji in ženski pohodni čevlji, so posebej namenjeni za zahtevnejše podvige, spet drugi za nekoliko lahkotnejše izzive po nižje ležečih predelih. Za slednje si lahko na primer izberete lahke pohodne sandale, ki se odlično prilegajo vašim stopalom.

Kam po lahkotno obutev za dnevni sprehod po neasfaltirani cesti

Pohodni sandali so torej odlična izbira za preprostejše pohodniške izzive. Pomembno je, da se vam povsem prilegajo ter vključujejo različne funkcionalne dodatke, ki lahko še bolj pripomorejo k udobnemu in lahkotnejšemu koraku.

Opanki za sprehod po neasfaltiranih poteh morajo biti narejeni iz primernih materialov. Vstavek takšnega obuvala je lahko na primer iz sintetike, notranjost pa iz tekstila. Izbirate lahko med različnimi oblikami in tipi. Pri izbiri je zagotovo ključna tudi velikost ter prileganje. Ni namreč nujno, da vam na stopala paše prav vsak model. Ne nazadnje bodite pozorni tudi na blagovno znamko.

Keen sandali za pohod so na primer kot nalašč ustvarjeni za omenjeno aktivnost. Kupite jih lahko v dobro založenih specializiranih trgovinah s pohodno opremo, tudi na spletu.

Nalaganje…