Nizki pohodni čevlji

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 189

24   60  

Izdelki 1-24 od 189

24   60  

Kaj je dobro vedeti o pohodnih čevljih?

Če se na bližnji hrib ali pa v gore odpravljate brez predhodne priprave in ne upoštevate vseh osnovnih pravil, se boste domov zagotovo vrnili precej slabe volje in verjetno tudi razočarani. Zlasti je pomembno, da se pri takšnem izzivu primerno obujete.

Pohodniška oprema, predvsem pohodni čevlji, predstavljajo tisti dejavnik, od katerega je odvisna vaša varnost v gorah. Takšna obutev zagotovo ni sama sebi namen, temveč opravlja številne izjemno pomembne funkcije, na primer stopala učinkovito ščiti pred najrazličnejšimi zunanjimi vplivi, blaži udarce, varuje pred morebitnimi poškodbami, nudi dobro podporo.

V specializiranih prodajalnah s pohodniško opremo so na voljo tako moški pohodni čevlji, ženski pohodni čevlji kot tudi otroški pohodni čevlji. Izbirate lahko med najrazličnejšimi modeli, kot so denimo nizki pohodni čevlji.

Pri izbiri pohodne obutve večjo pozornost namenite tudi proizvajalcem

Pohodna obutev mora biti skorajda nujno izbrana v specializirani prodajalni, saj si s tem zagotovite kakovost izdelka. Pri izbiri večjo pozornost vedno namenite tudi proizvajalcem oziroma blagovnim znamkam. Znano je na primer, da so Salomon pohodni čevlji odlična izbira, z vrhunsko ponudbo tovrstne obutve se lahko pohvali tudi Alpina. Še posebej priljubljena izbira so nizki pohodni čevlji Alpina, ki jih lahko opazimo na nogah vseh generacij in obeh spolov.

Nizki pohodni čevlji so torej samo ena od možnih izbir. Na voljo so tudi lažji visoki pohodi čevlji ali pa robustni visoki pohodni čevlji.

Gore tex čevlji veljajo za vrhunsko izbiro

Ena od možnosti pri izbiri pohodniške obutve so tudi Gore tex čevlji, ki so prav tako na voljo za ženske, moške in najmlajše družinske člane. Gore tex superge imajo vgrajeno membrano, odlično poskrbijo za prepečevanje vdora vode od zunaj. To pa seveda zagotavlja, da vaša stopala lahko odlično dihajo.

Treking čevlji so torej izjemno pomemben del pohodne opreme, ki ga v nobenem primeru ne smete zanemarjati.

Nalaganje…