Pohodna ženska krila

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 27

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 27

Stran
24   60  

Pohodniška oblačila, ki so posebej zasnovana za predstavnice nežnejšega spola

V hribe radi zahajamo vsi – odrasli pa tudi otroci. Slednji lahko precej velik zgled dobijo pri svojih starših ali pa starih starših. Če jih ti niso preveč silili v hrib, je velika verjetnost, da bodo planinarili celo življenje. Da pa je aktivnost sama po sebi še bolj udobna, prijetna in ne nazadnje tudi zabavna, se moramo znati tudi dovolj dobro opremiti. Veliko vlogo pri tem igrajo zagotovo tudi pohodniška oblačila ter obutev.

Ko se boste sprehajali po specializirani prodajalni s pohodniško opremo, boste lahko navdušeni nad številnimi kosi. Med drugim boste lahko videli prav poseben kotiček, kjer je na voljo pohodna oprema oziroma oblačila, ki so zasnovana posebej za ženske. V tem kotičku ne manjkajo niti pohodna krila, ki so videti naravnost prečudovita.

Pohodniška krila za vse letne čase

Najverjetneje vas pohodniško krilo najprej asociira na poletni ali pa spomladanski čas. V resnici pa lahko v prodajalni s pohodno opremo kupite tudi zimsko pohodno krilo, torej krilo, ki ga dama lahko obleče za v hribe tudi pozno jeseni ali pozimi. Vsekakor je takšna vrsta pohodnega krila izdelana iz povsem drugačnih materialov kot pa poletno pohodno krilo. Materiali so precej bolj topli.

Žensko krilo za v hribe pa v resnici ni nič kaj novega. Že nekaj časa je za nakup dostopno v številnih prodajalnah in je v resnici izjemno moderno, lahko rečemo kar v trendu. Dama, ki za v planine obleče krilo, je videti res imenitno, s tem pa ne nazadnje poudari tudi svojo ženstvenost. Sicer pa so ženske tudi v daljni preteklosti v hribe nosile krila, tako da to res ni nič novega.

V najrazličnejših barvnih odtenkih ter najrazličnejših dolžin

Tako kot to velja tudi za druga pohodniška oblačila, npr. pohodniške hlače ali majice, so tudi pohodna krila lahko precej različna. Med seboj se na primer razlikujejo po materialih oziroma za kateri letni čas so namenjena, prav tako po sami dolžini, ne nazadnje tudi po barvnih odtenkih. Na voljo so tudi pisana, ki so res nekaj posebnega.

Nalaganje…