Pohodne majice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 202

24   60  

Izdelki 1-24 od 202

24   60  

Za prijeten pohod poskrbijo tudi kakovostno zasnovane majice

Pohodništvo je nadvse mikavna in priljubljena aktivnost. Nanjo prisegajo vse generacije. Prinaša vrsto koristi, ki so povezane tudi z zdravjem. Lahko se podamo na povsem enostaven pohod, za katerega ne potrebujemo prav veliko kondicije, ali pa načrtujemo nekoliko zahtevnejše podvige. A ne glede na to, za katero možnost se odločimo, je ključno, da imamo na sebi primerna oblačila, prav tako tudi obutev.

Kakovostna pohodna oblačila in obutev torej v veliki meri pripomorejo k temu, da se med aktivnostjo prijetno počutimo, obenem pa omogočajo tudi večjo varnost. Slednje velja zlasti za obutev. Pri izbiri pohodne majice in drugih kosov opreme nam lahko koristno pomagajo svetovalci v specializiranih prodajalnah tovrstne opreme.

Izbira primerne majice za pohod

Izbira pohodne majice zlasti temelji na tem, da mora biti takšno oblačilo zračno ter mora dobro odvajati vlago. Če se boste na pot podali v povsem običajni majici, ki jo sicer uporabljate za prosti čas, boste hitro ugotovili, da vam še zdaleč ne omogoča udobja in prijetnega počutja.

V specializiranih prodajalnah s pohodno opremo so na voljo izjemno kakovostne ženske majice za pohodništvo pa tudi moške majice. Najdete jih lahko v najrazličnejših zasnovah. Njihov skupni imenovalec pa je zagotovo ta, da so prav vse izjemno dobro zračne in da učinkovito odvajajo vlago. Takšne majice lahko najdete pod najrazličnejšimi imeni, kot so denimo švic majice. Eno od možnih poimenovanj je tudi aktivna majica.

Pohodniška oblačila iz kakovostnega materiala in ustrezne velikosti

Seveda je pri izbiri oblačil za pohod ključna izbira ustreznih materialov, prav tako primerna velikost. Premajhna ali prevelika oblačila vas ne bodo dovolj primerno zaščitila, obenem vam ne bodo ponudila največje mere udobja. Slednje je izjemno pomembno tudi pri izbiri obutve. Pred nakupom dobro preizkusite čim več modelov. Pohodna obutev narekuje kar nekaj poglavitnih karakteristik, na katere vas bodo opozorili tudi strokovno podkovani ter izkušeni prodajalci.

Nalaganje…