Dežna oblačila

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

17 izdelkov

24   60  
 1. McKinley KEREOL III WMS, jakna ž.poh dežna, rdeča

  1 barva

  McKinley KEREOL III WMS, jakna ž.poh dežna, rdeča
  31,49 € 44,99 €
  i
  Prejšnja cena: 31,49 €
 2. McKinley KEREOL II JRS, jakna o.poh dežna, modra

  1 barva

  McKinley KEREOL II JRS, jakna o.poh dežna, modra
  23,09 € 32,99 €
  i
  Prejšnja cena: 23,09 €
 3. McKinley KEREOL III UX, moška jakna, modra

  1 barva

  McKinley KEREOL III UX, moška jakna, modra
  31,49 € 44,99 €
  i
  Prejšnja cena: 31,49 €

17 izdelkov

24   60  

Oprema, ki vas na poti lahko hitro in najučinkoviteje zaščiti pred dežjem ali slabim vremenom

Se vam je že kdaj pripetilo, da vas je nekje na poti na prostem ujelo slabo vreme oziroma dež, pri sebi pa niste imeli prav ničesar, s čimer bi se na hitro pokrili? Zagotovo! V resnici bi morali vedno nekje pri roki imeti vsaj dežnik. Minili so namreč časi, ko je bilo vreme precej predvidljivo oziroma ko smo se lahko povsem zanesli na vremensko napoved, ki smo ji bili priča kakšen dan poprej.

Vsekakor pa dežnik še zdaleč ni edina primerna oziroma najbolj učinkovita zaščita pred dežjem oziroma mokrim vremenom. Na voljo je tudi dežna paletina, s katero ste lahko videti prav privlačni. Sodobno krojene palerine za dež so namreč res nekaj posebnega. Sploh, če je na njih zapisano kakšno ime uveljavljenega proizvajalca tovrstne opreme za slabo vreme.

Nepremočljive palerine in še kaj bi se našlo

In če bi v specializirani prodajalni z oblačili za posebne vremenske razmere brskali še dalje, bi hitro prišli do še kar nekaj izjemno mikavnih izdelkov oziroma kosov oblačil. Na voljo so celo posebne dežne hlače oziroma nepremočljive hlače, po katerih se vam splača poseči, če pogosto zahajate v naravo, in to ne glede na trenutno ali pa predvideno vreme. Tako je skoraj povsem zagotovljeno, da boste ostali suhi in da vam bo prijetno toplo.

Za najmlajše družinske junake so prav tako na voljo ljubke dežne hlače za otroke. Krasijo jih raznovrstni motivi, ki malčke še hitreje spodbudijo, da se odenejo vanje. Odlična izbira so tudi dežne jakne za zgornji del telesa. Kot že ime pove, so posebej zasnovane za slabo oziroma deževno vreme.

Ne glede na to, ali prisegate zgolj na nepremočljive palerine ali na kakšen drug kos nepremočljivega oblačila, pa je najpomembneje, da oblačilo kupite tudi v primerni velikosti. Ne nazadnje poskrbite še za primerno vzdrževanje, da vam bo oblačilo za dež lahko služilo kar se da dolgo časa in seveda dovolj učinkovito.

Dežna oprema naj vas spremlja tudi v visokogorju

Dežna palerina ali pa dežna jakna ni odlična spremljevalka samo v neposredni bližini vašega doma. Tudi ko na primer odhajate za dan ali dva v hribe, jo, kljub napovedanemu lepemu vremenu, shranite v nahrbtnik. Nikoli ne veste, kdaj vam bo prišla prav.

Sicer pa vas pred slabim vremenom ali manj ugodnimi pogoji v gorah lahko odlično zaščiti že sama pohodniška jakna, ki je obvezno na seznamu osnovne pohodniške opreme. V to kategorijo oblačil sodijo tudi softshell jakne, ki jih na sploh neredko primerjamo z vetrovkami. Kaj je bolje izbrati, pa je seveda v končni fazi predvsem odvisno od vas in vaših pričakovanj, potreb, želja in navad. Vsekakor pa ne pozabite tudi na kakovostne pohodniške čevlje.

Nalaganje…