Pohodne rokavice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

19 izdelkov

24   60  

19 izdelkov

24   60  

Pohodne rokavice za prijetnejše rokovanje z razmerami v hribih

Ko se za kakšen dan ali dva odpravljate v hribe, zagotovo pred tem pripravite natančen seznam, kaj vse boste odnesli s seboj. S tem namreč ne poskrbite dobro samo za večje udobje, temveč ne nazadnje tudi za dovolj veliko mero varnosti, ki je na takšnih destinacijah še kako zelo dobrodošla ali pa kar nujno potrebna. Ne nazadnje se precej visoko na seznamu med pohodniškimi oblačili, obutvijo ali pa dodatki znajdejo tudi pohodne rokavice.

Oprema, kot so pohodniške rokavice, je zaželena predvsem za najučinkovitejšo zaščito pred mrazom, vetrom pa tudi pred ostalimi manj ugodnimi vremenskimi razmerami oziroma dejavniki. Dober proizvajalec takšne opreme poskrbi, da vam je na poti toplo ter da se počutite prijetno in udobno.

Po nakupih pohodniške opreme kar z domačega naslonjača

Če smo še pred kratkim opremo za v hribe kupovali v specializiranih prodajalnah, ki so bile lahko kar precej oddaljene od našega doma ali delovnega mesta, je k sreči tovrstna oprema na voljo tudi v spletnih prodajalnah. In čeprav je večina med nami na začetku precej dvomila v takšno sorto nakupovanja, se je precej hitro izkazalo, da prinaša izjemne prednosti.

Pohodna oprema v spletni prodajalni vas lahko stane kar nekaj evrov manj, obenem pa je prav tako vrhunska. Odlična prednost je tudi to, da privarčujemo kar nekaj časa pa tudi energije, ki bi jo lahko povsem po nepotrebnem izgubljali v večjih trgovskih centrih, ki so neredko sila obljudeni.

Spletni prodajalci so nam za vsa dodatna vprašanja vedno na voljo preko telefonskega klica ali pa spletne pošte.

Nalaganje…