Pohodne kape & klobuki

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 41

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 41

Stran
24   60  

Tudi pohodna kapa je na seznamu prtljage za izlet v gore

Zlasti avgust je že tradicionalno rezerviran za vse ljubitelje planin in gora. Vsekakor so za planinarjenje na sploh primerni tudi drugi meseci, a omenjeni je z več vidikov zagotovo eden od najbolj mikavnih. Na pot pa je tedaj potrebno vzeti najmanj osnovno opremo. K sreči pa nam sodobno zasnovana pohodniška oprema zagotavlja, da imamo lahko v svojem nahrbtniku prav vse, kar je nujnega za bivanje oziroma pohajkovanje po naravi.

Najprej nam seveda na misel pridejo šotor, spalna vreča, ne nazadnje tudi številni izjemno uporabni dodatki. Na seznamu pa so daleč v ospredju tudi pohodniška oblačila ter obutev. Med drugim se daleč na vrhu znajdejo tudi pohodniške kape, enako dobrodošli so tudi pohodniški klobuki. Pri izbiri celotne opreme smo zagotovo pozorni tudi na proizvajalce, med katerimi ne smemo pozabiti niti na svetovno uveljavljenega, ki se imenuje Jack Wolfskin.

Kaj vse ponuja dobri znani Jack Wolfskin

V dobro založenih specializiranih prodajalnah s športno opremo, ki jih lahko najdete tudi na spletu, so na razpolago številni izdelki omenjenega svetovnega proizvajalca. Zagotovo pa najbolj izstopajo jakne, ne nazadnje tudi majice in hlače. Ženske pa neredko posegajo po pohodnih pajkicah, ki so vrhunsko krojene.

Ob nakupu oprema za pohodništvo, na kateri je zapisano ime odličnega proizvajalca oziroma blagovne znamke, ste lahko povsem prepričani, da boste na poti v hrib pa tudi navzdol še bolje preskrbljeni.

Temeljit pregled materialov

Kakovostna pohodniška oprema, kamor se uvrščajo tudi pohodne kapa in ne nazadnje tudi pohodni klobuki, je izdelana iz vrhunskih materialov. Ti odlično poskrbijo tudi za zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki.

Nalaganje…