Potapljaške maske

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 66

24   60  

Izdelki 1-24 od 66

24   60  

Potapljaške maske omogočajo odličen razgled pod vodo

Če se poleg kopanja v morju radi tudi potapljate, je izbira primerne potapljaške maske skorajda nujna. Morski svet je namreč ob njeni uporabi še bolj pisan, zanimiv pa tudi izjemno raznolik. Seveda takšna maska marsikomu rada povzroča kakšne težave, kot sta denimo zamegljenost in prepuščanje vode direktno v oči ter nos. A če je maska za potapljanje izbrana na povsem pravilen način, tovrstnih težav ne bo zaznati.

Ker se potapljaška maska na trgu lahko pokaže v najrazličnejših podobah, takšne vodne opreme vendarle ni tako preprosto izbrati. Najpametneje je, da se maske za potapljanje izbirajo v specializiranih prodajalnah, kjer pomagajo izkušeni trgovci. Pred nakupom je prav tako dobro najti kakšen vodič, kjer je zapisano, na kakšen način izbrati najustreznejšo potapljaško masko. Takšni vodiči so na voljo tudi na spletu.

Komplet za potapljanje – kateri del je najpomembnejši

Potapljaška oprema se navadno kupuje v kompletu. V njem je tudi podvodna maska, ki velja za najpomembnejši del tovrstne opreme. Omogoča jasno sliko, prav tako pa pomaga pri komuniciranju oziroma sprejemanju signalov potapljaških partnerjev, ne nazadnje tudi pri odčitavanju preostanka zraka v jeklenki. V tem primeru govorimo o čisto pravih plavalnih maskah, ki jih uporabljajo tudi profesionalci.

Na voljo pa so tudi povsem običajne in izjemno preproste maske, po katerih še posebej radi posežejo malčki. Otroška maska za potapljanje je precej manjša in izrazitih barv. Čeprav se otroška maska ne uporablja za zahtevna potapljanja, je treba vseeno poseči po dovolj kakovostni.

Potapljaške maske tudi za najbolj zahtevne potapljače

V specializirani prodajalni s športno opremo lahko najdete tudi takšne potapljaške maske, ki so na voljo za najbolj zahtevne kupce oziroma potapljače. Poleg maske takšen kupec navadno izbere še ustrezne plavuti, na voljo pa so tudi kakovostne kopalke in kopalne hlače.

Nalaganje…