Čevlji za v vodo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

12 izdelkov

24   60  
 1. adidas ALTAVENTURE CT I, čevlji o.surf., modra

  1 barva

  adidas ALTAVENTURE CT I, čevlji o.surf., modra
  20,99 € 34,99 €
  i
  Prejšnja cena: 26,24 €

12 izdelkov

24   60  

Za plavanje in potapljanje je potrebna tudi primerna obutev

Kopanje za marsikoga med vami predstavlja eno od najbolj priljubljenih aktivnosti. Zagotovo najraje plavate kje na prostem, na primer v morju ali v kakšnem jezeru. V zimskem času pa so seveda nadvse dobrodošla izbira tudi notranji bazeni. Tako v resnici lahko plavate v vseh letnih časih.

Za plavanje v resnici ne potrebujete prav veliko opreme. V prvi vrsti morate nase nadeti primerno velike kopalke, prav tako zaželeni so čevlji za v vodo, čeprav nekateri ne zmorejo plavati v njih in so zato raje bosi. Obutev za vodo je lahko plastična, na voljo je tudi takšna, ki je izdelana iz neoprena.

Na plaži so še posebej priljubljene japonke

Če ne drugega, pa na plažo s seboj vzamete japonke. Takšna obutev se sicer ne uvršča med kategorijo čevlji za v vodo, vseeno pa jih lahko nosite v njej, če so narejene iz takšnih materialov, ki so dobro odporni tudi na vodo. Priljubljena izbira so še drugi različni natikači. Na voljo so tako povsem preprosti kot tudi nekoliko bolj modernega izgleda.

Izbira plavalne obutve

Čevlji za v vodo se na sploh delijo na več vrst. Omenili smo takšne iz plastike, kot so lahko denimo sandali za v vodo, pa tudi takšne, ki so izdelane iz zelo kakovostnega neoprena.

Čevlji za vodo so seveda izdelani tudi posebej za otroke. Otroški čevlji za v vodo so navadno takšni, da vključujejo prav posebne paščke. Ti pa omogočajo, da se vodna obutev otroku med plavanjem ne sezuje s stopala.

Plavuti

Ne nazadnje naj omenimo tudi plavuti. V resnici so tudi te neka vrsta čevljev za vodo. Na voljo je več različnih vrst plavutk. Nekatere so zasnovane za povsem preprosto uporabo ob obali, spet druge so že na prvi pogled videti precej bolj profesionalne.

Vsa plavalna in plažna obutev pa je na voljo tudi v dobro založenih specializiranih športnih prodajalnah, kjer boste lahko izbrali še med drugo opremo za poležavanje na plaži ter kopanje. Naročanje opreme je možno tudi po spletu.

Nalaganje…