Žoge za odbojko

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 35

Stran
24   60  
 1. Mikasa V330W, odbojkarska žoga, modra

  1 barva

  Mikasa V330W, odbojkarska žoga, modra
  48,74 € 64,99 €
  i
  Prejšnja cena: 48,74 €

Izdelki 1-24 od 35

Stran
24   60  

Odbojka kot ekipna športna panoga

Ko govorimo o priljubljenih igrah z žogo, je zagotovo v ospredju tudi odbojka. Na splošno je takšna aktivnost označena kot ekipna športna panoga oziroma moštveni šport. Med olimpijski panogi se prištevata dvoranska odbojka ter odbojka na mivki. Sedeča odbojka pa sodi v paraolimpijsko panogo.

Tako kot druge vrste športa so tudi za odbojko značilna nekatera pravila. Pomembno pa je tudi to, kako smo med igro opremljeni. Četudi jo igramo zgolj za rekreacijo, je pomembno, da na sebi nosimo primerna oblačila ter copate za odbojko. Ključni sestavni del takšne igre pa so seveda žoge za odbojko. Tako odbojkarske žoge kot copati za odbojko pa so nam na voljo za nakup v specializiranih prodajalnah s športno opremo.

Kaj je značilno za odbojkarske žoge?

Odbojkarska oprema med drugim vključuje odbojkarske žoge. Žoga za odbojko mora omogočati kar se da dobro gibanje in nadzor. Lahko je izdelana iz PU mikrovlaken. Na njeni površini pa so praviloma dvojne udrtine. Odbojkarska žoga je na voljo v različnih barvnih odtenkih oziroma kombinacijah.

Igra z žogo za vse generacije

Odbojko radi igrajo mladi in stari, ženske, moški in otroci. V specializirani prodajalni s športno opremo so vam tako na voljo ženski copati za odbojko, moški copati za odbojko kot tudi copati za odbojko za najmlajše družinske člane. Po dostopnejši ceni je takšna oprema za odbojko na voljo v spletni športni prodajalni, kjer si lahko izberete še ustrezno odbojkarsko žogo.

Nalaganje…