Golmanske rokavice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 43

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 43

Stran
24   60  

Celotna oprema za golmana na enem mestu

To, da je nogomet daleč najbolj priljubljen šport, nam je že kar nekaj časa precej dobro znano. Po drugi strani pa neredko niti ne vemo, kje lahko na enem mestu dobimo prav vso nogometno opremo, če se tudi sami želimo za svojo dušo pomeriti v tej aktivnosti. Seveda pa se lahko odločimo tudi za resne treninge, ki bodo na urniku prisotni prav sleherni dan.

Oprema za nogomet je seveda odvisna tudi od tega, kakšne vrste igralca na zelenici ali v dvorani predstavljamo. Če smo na primer golman, prav pride golmanska oprema. V tej poziciji so še posebej pomembne golmanske rokavice in seveda še druga obvezna nogometna oprema.

Specializirana prodajalna s športno opremo

Daleč najbolj kakovostno pa tudi najbolj raznovrstno športno opremo vam lahko ponudijo samo specializirane prodajalne s tovrstnimi izdelki. Na voljo jih je kar nekaj, med bolj poznanimi je Intersport, njegovo odlično ponudbo lahko najdete tudi v spletni prodajalni, kjer so vam na voljo prav vsa nogometna oblačila – za moške in ženske pa tudi otroke.

V kategoriji opreme za nogomet so na voljo tudi nogometni ščitniki, ne nazadnje tudi nogometne žoge, in to v različnih velikostih. Materiali nogometne žoge in vse druge opreme za nogomet so izjemno kakovostni, cene pa izjemno dostopne.

Če izbirate nogometno žogo za malčke, nekje do osmega leta starosti, morate izbrati žogo v velikosti 3. Na voljo pa sta še dve drugi standardni velikosti žog, ki ju prav tako lahko najdete v Intersportovi ponudbi.

Nalaganje…