Ping pong žogice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

11 izdelkov

24   60  

11 izdelkov

24   60  

Izjemno priljubljena igra z žogo

Znanih je precej iger z žogo in pravzaprav so vse precej priljubljene. Izjemno popularen je tudi namizni tenis, ki ga še pogosteje poimenujemo ping pong. Daleč najbolj priljubljen pa je na Kitajskem.

Verjetno bo marsikoga presenetilo dejstvo, da so žogice za namizni tenis najhitrejše žogice na svetu. Dosežejo namreč hitrost tudi do 160 kilometrov na uro. A to ni edini kos opreme, ki je potreben za takšno igro. Seti za namizni tenis vključujejo torej tenis žogice, namizne loparje in mreže. Potrebna je še primerno zasnovana mizica.

Namizni tenis lahko igramo znotraj doma ali zunaj na prostem

Igra namizni tenis je še toliko bolj priljubljena, ker se lahko igra tako znotraj kot zunaj našega doma. Torej igra ni odvisna od letnega časa. Čeprav je na videz preprosta, pa je za uspešno igranje potrebnih kar nekaj trikov. Prav tako še zdaleč ni vseeno, kakšni so loparji za namizni tenis. Dobri poznavalci vedo, da so kakovostnejši zasnovani nekoliko drugače od manj učinkovitih.

Ping pong žogice narekujejo prav posebna pravila, z njimi pa se lahko naenkrat igrata dva pa tudi štirje igralci.

Kje kupiti ugoden set za ping pong

Namizni tenis žogice, loparji, mreža in priročna mizica je na voljo v posebnih setih, ki se lahko po cenovno dostopni ceni naročijo tudi preko spleta. Sicer pa so seti za ping pong igro na razpolago v vsaki dobro založeni specializirani prodajalni s športno opremo oziroma izdelki.

Nalaganje…