Loparji za namizni tenis

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

22 izdelkov

24   60  

22 izdelkov

24   60  

Namizni tenis ali ping pong

Pri nas je namizni tenis poznan predvsem pod imenom ping pong. To je igra, pri kateri dva ali pa več igralcev odbijajo žogico z loparji za namizni tenis na mizi, ki je razdeljena z mrežo. Žogo morajo igralci odbiti po prvem odboju od mize na njihovi strani ter jo poslati na drugo stran, in sicer tako da se spet odbije od mize. Tovrstna aktivnost velja za najhitrejšo igro z žogo. Žogice za namizni tenis namreč lahko dosežejo tudi hitrost do 160 kilometrov na uro.

Še več: namizni tenis sodi med najbolj razširjene aktivnosti na svetu. Najbolj pa je razširjen na Kitajskem. Igranje takšne igre pa je v resnici precej bolj zahtevno, kot se morda zdi na prvi pogled.

Obvezna oprema za ping pong

Za igro ping pong so potrebni lopar za namizni tenis oziroma ping pong loparji, miza, mreža in žogice.

Loparji za namizni tenis so med seboj lahko precej različni. Za bolj kakovostne je značilno, da se odlikujejo predvsem po trdoti pa tudi po teži.

Nakup seta za namizni tenis

Namizni tenis je še toliko bolj priljubljen, ker se lahko igra znotraj prostorov, prav tako tudi zunaj na prostem. Seti za namizni tenis so na voljo v specializirani prodajalni s športno opremo. So cenovno ugodni in kot takšni dosegljivi za prav vsako družino.

Držanje loparja in servis

Ko se boste učili igrati ping pong oziroma namizni tenis, boste slej ko prej spoznali, da je zlasti pomembna pravilna drža ročaja ter ustrezno pozicioniranje prstov na loparju.

Nalaganje…