Košarkarske majice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 52

24   60  
 1. Nike DAL MNK DF SWGMN JSY ASC 22, maja m.kr koš nv, bela

  1 barva

  Nike DAL MNK DF SWGMN JSY ASC 22, maja m.kr koš nv, bela
  75,99 € 94,99 €
  i
  Prejšnja cena: 75,99 €
 2. Nike DAL M NK ES BLOCK SS TEE, maja m.kr koš nv, bela

  1 barva

  Nike DAL M NK ES BLOCK SS TEE, maja m.kr koš nv, bela
  23,99 € 29,99 €
  i
  Prejšnja cena: 23,99 €
 3. Nike M NK DF CROSSOVER JERSEY, majica, črna

  2 barvi

  Nike M NK DF CROSSOVER JERSEY, majica, črna
  19,99 € 24,99 €
  i
  Prejšnja cena: 19,99 €

Izdelki 1-24 od 52

24   60  

Osnovno košarkarsko opremo si lahko pričarate kar doma na dvorišču

Če ste izjemno velik ljubitelj metanja na koš ali pa košarko nadvse obožujejo vaši najmlajši družinski člani, vam ni potrebno hoditi prav daleč od doma. Prijeten košarkarski kotiček si lahko zasnujete kar doma, seveda če imate za to primeren prostor. Oprema za tovrstno športno aktivnost je cenovno povsem dostopna. Vzemite list papirja ter nanj napišite seznam vse opreme, na primer obroč za koš, žoga …

Seveda se boste morali tudi sami ustrezno opremiti, da se boste res počutili kot pravi košarkar. Košarkarske hlače, majica in obutev so obvezna oprema, ki jo lahko, tako kot drugo opremo, kupite v specializirani prodajalni s športno opremo. Odličen ponudnik je trgovina Intersport, ki ima svoje mesto tudi na spletu.

Majice za košarko za vse generacije in oba spola

Pomemben del oprave za metanje na koš je seveda majica, ki je izdelana iz vrhunskih materialov, ki so popolnoma prilagojeni zahtevni vadbe. Na voljo so košarkarske moške majice, prav tako majice za ženske in otroke. Prvovrstna izbira za ljubitelja metanja na koš je lahko Jordan majica, ki je prav tako na voljo pri omenjenem ponudniku.

Ne nazadnje ne pozabite niti na primerno obutev. Košarkarska obutev je povsem drugače zasnovana kot tista za tek ali nogomet. Če se le da, jo pred nakupom preizkusite. Daleč najbolje pa je seveda obutev nakupovati v poznem popoldanskem času, ko vaše stopalo kaže primerno velikost.

 

Nalaganje…