Kolesarske opore, tačke, noga za kolo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

11 izdelkov

24   60  

11 izdelkov

24   60  

Kolesarske opore vam omogočajo varen naslon kolesa kjerkoli in kadarkoli

Če ste navdušen kolesar, potem ste se zagotovo že znašli kdaj v situaciji, ko niste vedeli, kam bi naslonili svoje kolo. Stojala za kolesa pač niso vedno tam, kjer bi jih potrebovali, svojega kolesa pa ni primerno naslanjati na steno stavb ali hiš. V takšnih situacijah vam kolesarske opore vedno pridejo prav.

Pogostejši izraz za kolesarsko oporo je kar tačka za kolo. Čeprav je marsikomu ta kolesarska oprema odveč, pa je dobrodošla rešitev na marsikaterem kolesarskem izletu. Njena glavna naloga je, da nudi oporo kolesu takrat, ko se z njim ne vozite oziroma, ko je parkirano doma, na parkirišču za kolesa ali pa pred restavracijo.

Uporaba opore za kolo je izjemno enostavna

Običajno je opora za kolo izdelana iz lahkega aluminija, zato ne predstavlja kolesu neke dodatne teže. Aluminij je odporen tudi proti rjavenju, zato ima kolesarska opora kljub izpostavljenosti različnim vremenskim razmeram, zelo dolgo življenjsko dobo.

Kot ste verjetno že opazili na nekaterih kolesih, je opora za kolo pritrjena na sredinskem spodnjem delu okvirja kolesa. Izdelana je na takšen način, da vas med kolesarjenjem ne ovira, ko pa jo potrebujete, jo enostavno s pomočjo nog potisnite stran od okvirja, s čimer omogoča kolesu vso oporo, ki jo potrebuje, da ne pade na tla.

Opora za kolo naredi vaš kolesarski izlet še bolj brezskrben in prijeten

Verjetno se sprašujete, kakšno oporo za kolo izbrati za vaše kolo. Vendar vas naj ne skrbi preveč, saj je noga za kolo običajno prilagodljiva tako, da njeno dolžino nastavite glede na velikost kolesa. Če kupujete tačko za otroško kolo, potem bodite pozorni, da izberete takšno, ki je primerna za otroška kolesa.

Dejstvo je, da postane z oporo za kolo vaš kolesarski izlet še bolj brezskrben, saj se lahko ustavite in parkirate svoje kolo kjerkoli želite. Na kolesarjenje pa se nikakor ne odpravite brez kakovostne kolesarske čelade, vedno pa vam pridejo prav tudi različno veliki kolesarski nahrbtniki.

Nalaganje…