Ključavnice za kolo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 30

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 30

Stran
24   60  

S kakovostnimi ključavnicami za kolo preprečite krajo vašega kolesa

Ali ste vedeli, da letno v Sloveniji ukradejo več kot 2.000 koles? Če ne želite biti med temi lastniki koles, potem je nujno, da sami poskrbite za varnost svojega kolesa. Nepridipravom in tatovom koles boste otežili delo, če boste uporabili kakovostne ključavnice za kolo. Te učinkovito preprečujejo nepotrebne kraje in stroške, ki pri tem nastanejo.

Seveda tudi najbolj kakovostna ključavnica za kolo ni zagotovilo, da vašega kolesa ne bodo nikoli ukradli. Dejstvo pa je, da lahko z njo tatovom dodatno otežite delo. Dlje kot bodo potrebovali za vašo ključavnico, večja možnost je, da jih bo nekdo opazil in preprečil njihove slabe namene.

Različne vrste ključavnic za kolo

Kakovostna ključavnica za kolo je nepogrešljiv del kolesarske opreme. Tako kot poznamo različne vrste koles, poznamo tudi različne vrste ključavnic, izbira katerih pa ni odvisna od vrste koles. Ne glede na to, ali gre za cestna, mestna ali gorska kolesa, vam ključavnice za kolo ponujajo različne stopnje zaščite.

Verjetno najbolj priljubljene so verižne in kabelske ključavnice za kolo, pri čemer lahko izbirate zaklepanje na ključ ali kombinacijo številk. Debelejše kot so, težje jih je prerezati ali poškodovati. Za zelo zanesljive pa veljajo U-BAR ključavnice in ključavnice za kolo z alarmom.

Zakaj izbrati kakovostno ključavnico za kolo?

Danes lahko dobite ključavnico za kolo že za zelo malo denarja, vendar pa se morate vprašati, koliko vam vaše kolo pomeni. Dejstvo je, da tatovi kradejo tako ženska kot tudi moška kolesa, tista za nekaj sto evrov kot tudi za več tisoč evrov. Pri kraji uporabljajo različna orodja in metode, zato so kakovostne ključavnice edina ovira, ki jim lahko preprečijo krajo.

Moška in ženska kolesa pa že dolgo niso edini plen nepridipravov. Ti se vse pogosteje spogledujejo tudi s skiroji, ki so med uporabniki vse bolj razširjeni. Zato ni nič presenetljivega, da je tudi ključavnica za skiro med lastniki skirojev vse bolj iskana in priljubljena.

Nalaganje…