Blatniki za kolo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

11 izdelkov

24   60  

11 izdelkov

24   60  

Blatniki za kolo vam omogočajo kolesarjenje tudi v slabem vremenu

Če ste eden izmed tistih kolesarjev, ki jim slabo vreme ne predstavlja ovire za kolesarske užitke, potem zagotovo veste, da so blatniki za kolo nepogrešljiv del kolesarske opreme. Njihova glavna naloga je zaščita pred dežjem, blatom in drugo umazanijo, ki se znajde na cesti v primeru slabega vremena.

Sprednji blatniki za kolo pa poskrbijo tudi za boljšo vidljivost, če pa ob tem poskrbite tudi za kakovostna kolesarska oblačila, kot sta vetrovka ali anorak, potem ni nobenih ovir več tudi za kolesarjenje v dežju. Upoštevajte le to, da so ceste v takšnih razmerah bolj spolzke, zato dodatna previdnost nikoli ni odveč.

Kako izbrati pravi blatnik za kolo?

Morda izgledajo blatniki za kolo na prvi pogled med seboj zelo podobni, vendar je kljub temu potrebno biti pozoren na nekatere pomembne elemente. Danes so vam na voljo kolesarski blatniki za različne vrste koles. Nekateri so zasnovani posebej za cestna kolesa, drugi pa za gorska kolesa. Pri tem je predvsem pomembno, da izberete takšne dimenzije, ki bodo ustrezale širini vaših pnevmatik in njihovi velikosti.

Dodatna kolesarska oprema je tista, ki poskrbi, da je naše kolesarjenje varnejše in tudi udobnejše. Vendar le, če je primerno izbrana in dovolj kakovostna. In enako velja, če je na vašem nakupovalnem seznamu tudi sprednji ali zadnji blatnik za kolo. Običajno so vam na voljo seti obeh blatnikov, vedeti pa morate, da so za otroška kolesa na voljo blatniki za kolo manjših dimenzij.

Nalaganje…