Bidoni za kolo, nosilci za bidone

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 92

24   60  

Izdelki 1-24 od 92

24   60  

Bidoni in nosilci za bidone so sestavni del kolesarske opreme

Ne glede na to, za katero športno aktivnost gre, je ključnega pomena zagotavljanje primerne količine tekočine. In tudi ko gre za kolesarjenje, je pomembno, da imate vodo ali energijski napitek vedno pri sebi – najlažje je, da za to uporabite bidon, ki ga namestite v poseben nosilec za bidon.

Kolesarski nosilec bidona se namesti na cev okvirja kolesa, in sicer na takšni višini, da nam je vedno pri roki. Običajno so takšni nosilci enakih dimenzij, saj so tudi bidoni zelo podobnih dimenzij in ustrezajo v večino kolesarskih nosilcev bidona.

Na katere značilnosti bidona za kolo morate biti pozorni pri njegovi izbiri?

Bidoni so večinoma izdelani iz plastike, vendar bodite pri izbiri pozorni na to, da so brez BPA, BPF in BPS primesi. Kar se njihovih funkcionalnosti tiče, je ključnega pomena, da ima bidon za kolo kakovosten zapiralni ventil, ki preprečuje iztekanje tekočine.

Čeprav ima večina bidonovo protimikrobno zaščito, pa verjetno ni odveč podariti, da naj bo bidon za vodo primeren za pranje v pomivalnem stroju. To vam omogoča enostavno čiščenje in njegovo vzdrževanje, zato ga boste dalj časa z veseljem uporabljali. Če iščete bidon za vodo, ki vam bo dobro služil tudi v vročem in hladnem vremenu, lahko izbirate med modeli z dvojno steno, ki imajo izolativen učinek, zato tekočina ostane dalj časa hladna oziroma topla.

Pestra ponudba bidonov za vodo

Čeprav so pri nakupu kolesarske opreme kolesarska obutev in kolesarska oblačila običajno na prvem mestu, pa se prav tako splača nameniti nekaj pozornosti tudi izbiri ustreznega bidona za vodo. To je še posebej pomembno, ko kupujete bidon za otroke, ki je zaradi manjših dlani običajno manjših dimenzij. Zato ga otroci brez težav primejo v roke.

Bidoni za vodo pa že dolgo niso več dodatna kolesarska oprema, brez katere se ne smete odpraviti na noben kolesarski izlet. Zaradi svojih različnih barvnih kombinacij in oblik so tako nosilci za bidon kot tudi bidoni odličen estetski dodatek h kolesu.

Nalaganje…