Šotor za na plažo

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

2 izdelkov

24   60  

2 izdelkov

24   60  

Ko si na plaži želimo zagotoviti več sence

V poletnem času večina med nami vsaj za kakšen teden ali dva želite preživeti nekje na obali. Tam je namreč povsem drug zrak pa tudi vzdušje. Rezervirate si namestitev v apartmaju, v hotelu, morda v kampu. A ne glede na to, večino svojega časa preživite neposredno ob morju, torej na plaži.

Če želite, da vam je na plaži dovolj udobno in prijetno, s seboj potrebujete kar nekaj opreme. Za dodatno senco denimo odlično poskrbite tako, da se odločite za šotor za plažo. Plažni šotori so na sploh odlična izbira, zlasti za družine z mlajšimi otroki.

Za koliko oseb je namenjen šotor za plažo?

Šotor, ki je primeren za plažo, je lahko različnih velikosti. Na trgu so na voljo takšni plažni šotori, ki so primerni zgolj za eno osebo, pa tudi takšni, ki lahko sprejmejo tudi do 6 oseb. Navadno gre v tem primeru za samopostavljiv šotor. Takšna oprema je torej za postavitev in zlaganje zelo preprosta in zato ne potrebujete prav nobenega predznanja.

V primeru šotora ob obali je seveda dobro poskrbeti tudi za kakovostne podloge in blazine. Le tako se boste v senci pod šotorom lahko dovolj sprostili in uživali v branju ali drugih aktivnostih.

Kaj je pop up šotor?

Pri izbiri šotora smo seveda pozorni tudi na namen uporabe. Če bomo šotor potrebovali zgolj en dan, na primer za uporabo ob morju, je pop up šotor odlična izbira. Gre namreč za izjemno preprosto obliko šotora, ki ga lahko neverjetno hitro postavite pa tudi zložite. Seveda takšna oblika oziroma vrsta šotora v nobenem primeru ni dovolj ustrezna za zahtevnejša kampiranja, kjer je potrebno poskrbeti tudi za učinkovito stabilnost.

Še druge oblike šotorov

Plažni in pop up šotori so torej vrste šotorov, ki so nekoliko bolj preprosti in tudi njihova cena je izjemno dostopna. Namenjeni pa so zlasti za bolj enostavno uporabo, predvsem za nudenje učinkovite sence. Ravno zato so odlična izbira za plažo.

Po drugi strani pa so na voljo nekoliko bolj profesionalni šotori, ki so bistveno bolj trpežni in stabilni. Ena od možnosti so recimo šotori v obliki tunela. Takšna vrsta je dobrodošla za večje družine na kampiranju. Med priljubljeno izbiro sodijo tudi šotori v obliki kupole. Med daleč najbolj iskanimi pa so še vedno tisti, ki so bili narejeni za prvotne namene. To so šotori z A-ogrodjem. Njihova edina slabost je ta, da zaradi oblike ponujajo nekoliko manj prostora.

Nakup kamping opreme na enem mestu

Za nakup nove kamping opreme najdite specializirano prodajalno, ki vam na enem mestu lahko ponudi prav vse potrebne izdelke.

Nalaganje…