Podloge in blazine

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

14 izdelkov

24   60  
 1. McKinley AIRBED DOUBLE W-PUMP, napihljiva blazina, modra

  1 barva

  McKinley AIRBED DOUBLE W-PUMP, napihljiva blazina, modra
  38,39 € 47,99 €
  i
  Prejšnja cena: 35,99 €
 2. McKinley AIRBED SINGLE W-PUMP, napihljiva blazina, modra

  1 barva

  McKinley AIRBED SINGLE W-PUMP, napihljiva blazina, modra
  27,99 € 34,99 €
  i
  Prejšnja cena: 26,24 €
 3. McKinley TREKKER A INSULATED, napihljiva blazina, oranžna

  1 barva

  McKinley TREKKER A INSULATED, napihljiva blazina, oranžna
  69,99 € 99,99 €
  i
  Prejšnja cena: 69,99 €
 4. McKinley AIRBED SINGLE, napihljiva blazina, modra

  1 barva

  McKinley AIRBED SINGLE, napihljiva blazina, modra
  17,99 € 29,99 €
  i
  Prejšnja cena: 15,00 €
 5. McKinley AIR BED DOUBLE, napihljiva blazina, modra

  1 barva

  McKinley AIR BED DOUBLE, napihljiva blazina, modra
  27,99 € 39,99 €
  i
  Prejšnja cena: 23,99 €

14 izdelkov

24   60  

Kakovostna ležišča za počitnikovanje oziroma preživljanje prostega časa

Spati ali počivati na kakovostnem in primernem ležišču je skorajda življenjskega pomena. Seveda primernega ležišča za počitek ne potrebujemo samo v domačih prostorih, temveč tudi na počitnikovanju. Za primerna ležišča je treba zlasti poskrbeti tedaj, ko preživljamo prosti čas v naravi, kjer si večji del počitnic organiziramo kar sami. V šotor se lahko namesti napihljiva postelja, ki je dovolj učinkovita in na njej lahko počiva ter spi več ljudi. Sicer pa se v šotorih odlično obnesejo tudi spalne vreče.

Samonapihljive blazine so dobrodošla izbira tudi za počitnikovanje ob obali, kjer so zelo vsestransko uporabne. Na njih počivamo lahko ob morju ali pa v kakšnem kotičku v okolici apartmaja ali kampa. Enako priljubljene so klasične blazine za plažo. Vse omenjene podloge pa morajo biti primerno izbrane. Ključno vlogo štejeta tako velikost kot materiali.

Blazina za kampiranje in drugi izdelki za preživljanje časa v naravi

Za udobno kampiranje poleg šotora potrebujemo kar nekaj opreme. Blazina za kampiranje je seveda nujna, uporabljamo jo lahko za marsikaj, tudi za počitek in spanje. Zaželena je tudi izbira ustrezne hladilne torbe. Ta je lahko različno velika, prostornina je odvisna predvsem od števila dni kampiranja. Za pripravo okusnega toplega obroka pa ne smejo manjkati niti plinske kartuše.

Blazina za spanje v šotoru mora biti izdelana iz kakovostnih materialov. Za največje udobje ter prijetno počutje poskrbijo naravni materiali. Na voljo je tudi takšna blazina za kampiranje, ki se lahko napihne. Slednja zagotovo ponuja še večjo mero udobja.

Kakšna naj bo blazina za plažo?

Podloga za plažo je nepogrešljiv izdelek, ko preživljamo čas ob morju. Ta je lahko različnih oblik, prav tako je izjemno vsestransko uporabna. Ležalna blazina je na plaži namenjena tudi malčkom. Takšna počitniška oprema je seveda precej drugačnega videza.

Sicer pa vam morajo počitniške blazine ponuditi najmehkejši del poležavanja. Odlikuje naj jih prijetna tkanina in elegantno prešitje. Slednje blazini lahko omogoči ravno pravšnjo voluminoznost. Takšne blazine niso uporabne samo za morje, temveč za kakršne koli površine v naravi. Bistveno je torej, da je trpežna, pralna in ravno dovolj mehka.

Kje kupiti visokokakovostne blazine za počitnice?

Izbira izdelkov za poležavanje na travi je zelo pestra. Blazine dandanes lahko kupite skorajda v vsaki malce bolje založeni prodajalni. A če izdelek želite koristno uporabljati več sezon, ga izberite in kupite v specializirani prodajalni.

Nalaganje…