Plinski kuhalniki

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

7 izdelkov

24   60  

7 izdelkov

24   60  

Na kampiranje z vso obvezno in dodatno opremo

Kampiranje je odlična priložnost za preživljanje prostega časa v naravi. Še posebej priljubljena je v zadnjih letih, kar je zaznati tudi pri nakupu kamping opreme. Za dovolj prijetno počitnikovanje v naravi potrebujemo kar nekaj osnovnih pripomočkov in sredstev, dobrodošla je tudi dodatna oprema.

Za kampiranje najprej potrebujemo šotor. Ta mora biti primerno velik, narejen iz visokokakovostnih materialov. Vanj moramo namestiti primerno velike ter dovolj udobne spalne vreče. Pri izbiri osnovne opreme v poštev pridejo tudi hladilne torbe. Te so lahko v obliki nahrbtnikov. Za pripravo toplih obrokov pa lahko učinkovito poskrbijo plinski kuhalniki. Ker izbira plinske kartuše za začetnike ni tako preprosta, je dobro, da pri tem pomagajo izkušeni prodajalci.

Kamping plinski kukalniki

Tudi na kampiranju so precej dobrodošli topli obroki, a jih je nekoliko težje pripraviti, saj praviloma nimamo dostopa do električne energije. A nič hudega. Za to lahko poskrbijo kar kakovostni plinski hladilniki. Na voljo so prenosni kompaktni s precej veliko moči. Njihova uporaba pa je praviloma izjemno preprosta. Omogočajo zelo natančno reguliranje plamena.

Plinski kuhalnik za kampiranje si lahko naročite po spletu ali pa v fizični prodajalni z izdelki za kampiranje. Na voljo je več različic. Katera je najprimernejša, lahko ugotovimo s pomočjo prodajalca. Izbrani gorilnik za kampiranje vključuje cev za plin, regulator in ključ. Praviloma sta poleg priloženi še tesnili ter objemki, torej vse, kar je potrebno za priklop žara na plinsko jeklenko.

Odlična izbira je tudi kuhalnik za kampiranje

Na voljo je tudi kuhalnik za kampiranje oziroma kuhalne plošče. Dobra izbira je denimo prenosna indukcijska kuhalna plošča. Temperatura na njej se lahko nastavi preko elektronskega zaslona, uporablja se lahko tudi časovnik. Plošča samodejno zazna lonec ter se avtomatsko izklopi.

Kuhalniki za kampiranje so lahko tudi v obliki električnih ponev. Ta je primerna zlasti za tiste, ki se niti na kampiranju ne zmorejo odreči kulinaričnim užitkom. Takšna ponev je odlična izbira za kuhanje ter peko zelenjave, rib in krompirja. Omogoča vam torej pripravo takšnih jedi, kot si jih pripravljate doma.

Kuhalna oprema za kampiranje po najbolj dostopnih cenah

Kamping oprema je torej na voljo tudi v spletni prodajalni, kjer je cenovno še dostopnejša. Na voljo so tako plinski gorilnik za kampiranje kot tudi različne vrste kuhalnih plošč. Najpogosteje izbran izdelek s tega področja je zagotovo prenosni plinski gorilnik.

Nalaganje…