Hladilne torbe

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

16 izdelkov

24   60  
 1. Coleman 52QT XTREME COOLER, hladilna torba, modra

  1 barva

  Coleman 52QT XTREME COOLER, hladilna torba, modra
  125,99 € 139,99 €
  i
  Prejšnja cena: 125,99 €
 2. Coleman 62QT XTREME WHEELED, hladilna torba, modra

  1 barva

  Coleman 62QT XTREME WHEELED, hladilna torba, modra
  179,99 € 199,99 €
  i
  Prejšnja cena: 179,99 €
 3. Campingaz DAY 9L, hladilna torba, roza

  1 barva

  Campingaz DAY 9L, hladilna torba, roza
  20,29 € 28,99 €
  i
  Prejšnja cena: 20,29 €

16 izdelkov

24   60  

Kaj vzeti s seboj na kampiranje?

Če se na kampiranje odpravljate prvič, si boste morali pripraviti seznam vse potrebne opreme. V prvi vrsti je to seveda primerno velik šotor, ki bo izdelan iz kakovostnega materiala in bo vključeval primeren vodni stolpec. Potem pa pride na vrsto še kamping oprema, brez katere v resnici ne bo šlo. Med drugim bo potrebna izbira primerne hladilne torbe, dobrodošla je posoda v različnih velikostih, plinska kartuša, vsaj ena ročna svetilka, spalne vreče in še bi lahko naštevali, ne smemo pozabiti niti na steklenice za vodo.

Šotori so torej daleč najbolj nujna oprema za kampiranje, a na mestu samem enako kot to potrebujemo še pripomočke, ki nam bodo lajšali bolj vroče dni. V to kategorijo opreme so uvrščeni tudi hladilni nahrbtniki, ki so morda v primerjavi s hladilnimi torbami še bolj praktični.

Za učinkovito ohlajena živila in pijačo

Praviloma na čisto pravem kampiranju nekje na prostem nimamo dostopa do električne energije. To pomeni, da moramo s seboj v naravo vzeti tudi primerno razsvetljavo. Zelo dobro se obnesejo ročne ali pa naglavne svetilke. In ker ni električne energije, si ne moremo omisliti niti hladilnika. V tem primeru nam lahko torej dobro koristi tudi primerno izbrana hladilna torba.

Za učinkovito hlajenje živil ter pijač so na voljo še hladilna torba na elektriko. Ta pa seveda pride v poštev, ko imamo v neposredni bližini na voljo tudi električno energijo. Električna hladilna torba pa mora biti ravno tako dovolj velika oziroma prostorna.

Prostornina termoelektričnih hladilnih torb

Termoelektrične hladilne torbe vam lahko ponudijo najrazličnejše velikosti. Navadno od 6 do 60 litrov. Torbe za hlajenje z napajanjem od 10 do 20 litrov denimo zadostujejo za občasne piknike ali pa za eno oziroma največ dvodnevne izlete.

Hladilne torbe z napajanjem od 40 do 60 litrov pa zadostujejo za tedenske počitnice.

Izjemno praktični dodatki in funkcije hladilnih torb z napajanjem

Za hladilne torbe z napajanjem so na voljo zelo praktični dodatki, prav tako pa se takšne torbe lahko ponašajo z vrsto koristnih funkcij. Omogočajo nam na primer funkcijo segrevanja. Živila z njihovo pomočjo lahko segrejemo tudi do 65 stopinj Celzija. Navadno jih krasijo trpežni ročaji ali jermeni in jih je zato še lažje pa tudi bistveno varneje prenašati.

Hladilne torbe praviloma vključujejo tudi košare, ki učinkovito razdelijo njihov notranji prostor. Zaščitni etui pa dobro služi za povečanje zmogljivosti hladilnika. Pri takšnih napravah je dolžina kabla nekje med 2 in 4 metri.

Nalaganje…