Veslaške naprave

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

3 izdelkov

24   60  

3 izdelkov

24   60  

Zakaj se vam splača kupiti veslaško napravo

Ste vedeli, da je veslanje ena od najbolj učinkovitih vadb na sploh, saj pri aktivnosti sodeluje večji del vaših mišic celotnega telesa? Obenem pa ne prihaja do pretirane izolacije posameznih mišičnih skupin. Sliši se precej obetavno in mamljivo, kajneda? Kljub temu pa zagotovo nimate vsak dan možnosti veslati. K sreči obstaja naprava, ki vam omogoča, da tovrstno vadbo lahko v miru vsak dan opravljate kar doma. Imenuje se veslač. Seveda jo boste našli še pod številnimi drugimi izrazi oziroma imeni, na primer naprava za veslanje, veslaški trenažer, veslaška naprava, veslač naprava.

Če boste torej v svoj dnevni ritual dodali veslanje, lahko porabite tudi do 50 % več kalorij. Prav tako pa boste krepili skoraj vse mišice – od ramen do meč. Rastla pa bo seveda tudi vaša vzdržljivost.

Razvoj trebušnih mišic

Veslaška naprava vam omogoča učinkovit razvoj trebušnih mišic, ker se te aktivirajo ob prav vsakem potegu na veslaču. Veslanje je torej več kot pa samo odlična priložnost za izgradnjo mišic na vašem trebuhu.

Seveda boste morali na napravi pravilno veslati, če boste želeli doseči prave rezultate. Veslaško gibanje mora biti gladko, dovolj tekoče in neprekinjeno. Osnova za merjenje vaše uspešnosti so potegi na minuto oziroma tako imenovani target stroke rate. S prakso se na tem področju seveda lahko hitro izboljšate ter dodajate intenzivnost.

Kje kupiti cenovno dostopen in kakovosten veslač

Na trgu lahko najdete cel kup veslačev. Nekatere so vam na voljo celo v prodajalnah, ki niso specializirane za tovrstne izdelke. Na takšnih prodajnih mestih se vam jih ne splača kupovati, čeprav vas bo morda izjemno mikala neverjetno ugodna cena.

Veslaški trenažer izberite v specializirani prodajalni, na primer v Intersportu, kjer vam poleg takšnih naprav ponujajo še druge, s katerimi prav tako lahko krepite svoje mišice. Izjemno priljubljene naprave so na primer sobna kolesa z dodanimi novostmi, prav tako tudi eliptični trenažerji.

Nalaganje…