Tekalne steze

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

2 izdelkov

24   60  
 1. Energetics PR 4000, tekalna steza, črna

  1 barva

  Energetics PR 4000, tekalna steza, črna
  674,99 € 899,99 €
  i
  Prejšnja cena: 674,99 €
 2. Energetics PR 6000B, tekalna steza, črna

  1 barva

  Energetics PR 6000B, tekalna steza, črna
  959,99 € 1.199,99 €
  i
  Prejšnja cena: 959,99 €

2 izdelkov

24   60  

Tekalna steza, ki vas bo zagotovo povsem navdušila

Tekalna steza se vse pogosteje pojavlja tudi v domačih prostorih. A pri izbiri takšne naprave še zdaleč ni vseeno, da posežete kar po prvi, ki vam pride pod roke. Tekalna steza mora biti dobro preverjena, še najbolje pa je, če vam jo pomaga izbrati kar izkušeni prodajalec v specializirani prodajalni s športno opremo.

Izbrana tekaška steza se mora odlikovati po dobrih karakteristikah, ki pa so v veliki meri odvisne tudi od proizvajalca. Tekalna steza Kettler je na primer prvovrstna izbira, kar vedo povedati tudi najbolj zahtevni uporabniki.

Izbira primerne tekaške steze

Na trgu mrgoli ponudbe s tekaškimi stezami in drugimi podobnimi fitnes napravami, kot so na primer eliptični trenažerji ter sobna kolesa. Ravno zato je še toliko pomembneje, da o izbiri primerne še toliko bolj razmislite.

V prvi vrsti razmislite, ali želite na takšni napravi predvsem hoditi ali boste raje pogosteje tekli. Za hojo je namreč praviloma potrebne več moči, ker stezo s korakom bolj zaustavljamo kot pa s tekom. Sicer pa boste opazili, da se tekaške steze med seboj razlikujejo tudi po velikosti, širini, traku, v konstrukciji, teži, ne nazadnje tudi v samem vzmetenju.

Za še bolj dinamičen tek ali hojo na stezi

Če želite izbrati med najbolj kakovostnimi in najučinkovitejšimi stezami za vadbo, so torej Kettlerjeve steze zagotovo več kot prvovrstna odločitev. Proizvajalec vam ponuja tekalne naprave s številnimi novostmi, ki jih morda drugje ne boste opazili. Tek pa je ravno zaradi takšnih novosti bistveno bolj učinkovit in seveda tudi bolj dinamičen.

Tekaške steze Kettler imajo na primer vgrajene najrazličnejše zmogljive motorje, in sicer od 2,5 do 4 KM. Njihovo delovanje pa je izjemno tiho. Posledično so tovrstne vadbene naprave primerne tudi za stanovanja ter apartmaje. Ključno je tudi to, da lahko izbirate med najbolj zmogljivimi AC motorji. Slednji se napajajo s pomočjo enosmernega toka, odlikujejo pa se tudi z izjemno dolgo življenjsko dobo.

Nalaganje…