Rokavice za fitnes

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 31

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 31

Stran
24   60  

Za precej boljši oprijem vadbenih uteži v fitnesu

Ko se odpravljate v fitnes, s seboj zagotovo nosite kakšno priročno potovalko ali pa športno torbo, kamor ste shranili številne kose opreme in druge pripomočke, ki jih nujno potrebujete pri vadbi. Med drugim ne bi smele manjkati niti dobro zasnovane fitnes rokavice, ki vam zagotavljajo precej boljše rokovanje z vadbenimi pripomočki, na primer z utežmi.

Na trgu so na voljo najrazličnejše rokavice za fitnes. Predvsem vam mora biti pri izbiri jasno, zakaj jih nameravate nositi. Pazite tudi na to, da so izdelane iz primernih materialov in da bo velikost povsem prava.

Osnovna oprema za fitnes

Še preden poskrbite za odlične fitnes rokavice, so v ospredju tudi primerna fitnes oblačila. V prostor z različnimi vadbenimi elementi je zagotovo najbolje obleči kar kakovostno krojeno trenirko.

Moške fitnes trenirke pa tudi ženske fitnes trenirke so na voljo v različnih velikostih. A velikost zagotovo ni edini kriterij, ki moške trenirke ločuje od ženskih. V čem vse se še razlikujejo tovrstna oblačila, vam lahko razložijo spretni in strokovno podkovani prodajalci.

Bidon za vodo in energijska ploščica

Vsekakor pa oblačila, obutev in dodatki za fitnes še zdaleč niso vse, kar bi moralo biti nujno na seznamu osnovne opreme. Daleč na vrhu bi moral biti nujno tudi bidon s svežo vodo in vsaj kakšna energijska ploščica. Slednja vam v hipu lahko omogoči kar nekaj večje energije. Če pa vam tovrstne ploščice niso ravno najbolj po godu, pa s seboj v fitnes lahko odnesete kar banano.

Nalaganje…