Oprema za boks

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

22 izdelkov

24   60  
 1. Energetics PUNCHING BAG VINYL 80CM FT, boksarska vreča, črna

  1 barva

  Energetics PUNCHING BAG VINYL 80CM FT, boksarska vreča, črna
  69,99 € 99,99 €
  i
  Prejšnja cena: 69,99 €

22 izdelkov

24   60  

Boks vse bolj priljubljen šport

Tudi pri nas boks postaja vse bolj priljubljen šport, za kar pa seveda obstajajo številni precej dobri razlogi. Ena od ključnih prednosti je na primer ta, da nam boks lahko na izjemno učinkovit način pomaga pri samoobrambi.

Oprema za boks je v današnjem času dosegljiva prav vsakomur. Tudi rabljena boks oprema jej lahko povsem kakovostna za vadbo. Če pa le imate možnost, pa si le kupite novo, in to v specializirani prodajalni s športno opremo.

Osnovna oprema za boks

Če se boste odločili za treninge boksa, vas bo morala na vadbi spremljati primerna vreča za boks, boks rokavice, ne nazadnje še ščitnik za zobe. Izbrati boste morali tudi primerno opravo.

Rokavice za boks

Boksarske rokavice se med seboj ne razlikujejo samo po teži, temveč tudi glede na samo uporabnost. Razlika pa je seveda še v obliki. Na voljo sta dva tipa boksarskih rokavic.

Vreče za boks

Izbira boksarske vrečke je odvisna zlasti od tega, kaj točno želite na njej trenirati oziroma kaj točno od nje pričakujete. Če takšen kos opreme za boks želite imeti doma, da boste na njej izvajali boksarske udarce, se boste morali odločiti med 120 ali 180 centimetrsko boksarsko vrečko. V resnici pa uporabne razlike med tema dvema vrečama pri izvajanju boksarske tehnike v resnici ni. 180 centimetrska vreča je seveda daljša, posledično težja, kot takšna je bolj statična.

Ščitnik za zobe

Izdelan je iz posebne gumijaste mase, ki se jo pred uporabo oblikuje po zobeh posameznika.

Nalaganje…