Polar PACER PRO, večnamenska ura, rdeča

263,99 € 329,99 €
263,99 € 329,99 €
i

Polar je finska znamka, ki je bila ustanovljena leta 1977 in je specializirana za izdelovanje vrhunskih merilnih instrumentov, ki so uporabni tako v športu kot tudi v zdravstvu. Pred letom 1975 namreč ni bilo nobenega zanesljivega instrumenta, ki bi pri športni aktivnosti meril srčni utrip. Tako je ustanovitelj znamke Seppo Säynäjäkangas leta 1982 iznašel prvi brezžični merilec srčnega utripa, ki ga je poimenoval Sport Tester PE 2000. Od takrat je Polar ena izmed glavnih referenc na področju merilcev srčnega utripa. Leta 2015 so predstavili sploh prvi merilec, ki srčni utrip meri na zapestju. Njihove izdelke uporabljajo številni vrhunski športniki. Združljivi pa so tudi s številnimi fitnes napravami, med drugim tudi z izbranimi fitnes napravami Energetics, ki so ekskluzivno na voljo v prodajalnah Intersport.

Zapri

Polar PACER PRO, večnamenska ura, rdeča

263,99 € 329,99 €
263,99 € 329,99 €
Rdeča / 900102182
Tabela velikosti
Z oddajo naročila se strinjam s Pogoji poslovanja. Preberi več
Zaloga v prodajalnah
Brezplačna dostava

Kliknite gumb in bodite obveščeni o spremembi cene.

Posredujte nam vaš e-naslov in obvestili vas bomo o spremembi cene.

Hvala. Ko se bo cena spremenila, vas bomo obvestili.

Dopolni izgled

Jack Wolfskin HELIUM MEN, moška pohodna jakna, črna
Jack Wolfskin HELIUM MEN, moška pohodna jakna, črna
118,99 € 169,99 €
i
Prejšnja cena: 118,99 €
Barts SPLENDOR BEANIE, kapa, črna
Barts SPLENDOR BEANIE, kapa, črna
49,99 €

Polar Pacer Pro

Športna ura

Polar Pacer Pro je izjemno lahka GPS športna ura za tek nove generacije z vgrajenim barometrom, ki resnim tekačem prinaša napredna orodja za trening, s katerimi bodo izboljšali ekonomiko teka in rezultate. Zadovoljstvo z vsakim tekom. Tanka, lahka, preprosta, odporna in lepa. 41 g, tanka, dovršenega videza in narejena iz kakovostnih materialov – naredili so uro, ki je narejena za tek in je na vaši roki videti odlično. Zamenljivi zapestni paščki. Spremenite videz v samo nekaj sekundah. Izberite katerikoli 20mm pašček, da videz ure prilagoditev svojemu slogu.

Vsi so radi hitri. Težava je, da je hitrost težko dohajati. Nič več. Novi procesor prinaša hiter in zmogljiv uporabniški vmesnik. Elegantno in lahko ohišje s preprostim plastičnim vstavkom, ki deluje kot ojačevalec antenskega signala za vgrajen GPS. Nova antena vam omogoča, da vsak korak med tekom spremljate še natančneje. GPS za hitrejšo določitev položaja: podpira GPS, GLONASS, Galileo in satelitske sisteme QZSS za najboljšo izkušnjo določanja položaja kjerkoli na svetu.

Izboljšano upravljanje osvetlitve zaslona. 10x bolj energetsko učinkovit. Prilagodite osvetlitev zaslona okolju – kjerkoli in kadarkoli. Zaslon iz stekla Gorilla Glass 3.0. 1,1 mm steklen zaslon ni nič manj vzdržljiv, a je zdaj vse 3 mm bližje površini. Odbojni barvni zaslon s tehnologijo MIP (memory-in-pixel) prinaša optimalno čitljivost na močni svetlobi – nič več škiljenja, zdaj je vse jasno.

Ne ustavi se še dolgo potem, ko ste se vi in je vedno pripravljena na več. Do 7 dni z enim samim polnjenjem. Do 35 ur - čas treninga z omogočeno celotno funkcijo GPS in merjenjem srčnega utripa. Do 100 ur - čas treninga in načini za varčevanje z energijo. Polnilnik Polar Charge 2.0 se na uro pritrdi z magneti in jo napolni medtem, ko se vi oblačite.

Več kot 130 vaših najljubših aktivnosti. Izbirate lahko med več kot 130 profili in se tako odločite za najljubšega ter začnete vaditi s prikazi in metrikami, prilagojenimi spremljanju posameznih športnih disciplin.

Preverite svojo hitrost teka. Preverite, koliko časa tečete. Preverite, koliko ste pretekli. Vklopite/izklopite merjenje časa teka. Označi krog samodejno ali ročno. Trajanje obdobij počasnega in hitrega teka. Verjetno ste kar časa namenili računanju časa, ki bi ga ob vašem tempu teka porabili, da bi pretekli 5 ali 10 kilometrov oziroma maraton. Pace Me je preprosta aplikacija za izračun tempa teka, ki vam pokaže čas, ki bi ga porabili za določeno razdaljo pri izbranem tempu teka.

Po vsakem teku dobite rezultate Running Index (Tekaški indeks) na podlagi razmerja med srčnim utripom in hitrostjo. Gre za številko, ki vam pove, kakšen je vaš napredek in kam se uvrščate s svojo aerobno kondicijo glede na spol in leta. Vrednost Running Index pomeni oceno vaše maksimalne aerobne zmogljivosti in dobro napove čas, ki bi ga potrebovali za najpogostejše tekaške razdalje, od 5 km do maratona. Spremljajte svoj napredek in razvoj svoje tekaške zmogljivosti. Z izboljšanje vaše aerobne pripravljenosti in ekonomike teka se zviša vaš tekaški indeks. Pripravljeni ste na veliko tekmo in predstavljate si, kako prečkate ciljno črto – oglejte si oceno vašega časa na različne razdalje.

VO2max - številka, ki največ pove o vaši aerobni kondiciji. Ko jo poznate, jo lahko nenehno izboljšujete. Pred tem bi vam vrednost VO2max morali izmeriti v laboratoriju, kjer bi z masko tekli na tekaški stezi do onemoglosti – nič več. Vaša vrednost VO2max vam pove, koliko mililitrov kisika porabi vsak kilogram vaše telesne teže. Pove vam torej, kako pripravljeni ste in kako učinkovito je vaše srce, na podlagi česar lahko sklepate o svoji bodoči aerobni vzdržljivosti.

Tehnologija za optično merjenje srčnega utripa Polar Precision Prime. Pod kožo vam zlezejo kot nihče drug. 10 LED-lučk različnih valovnih dolžin, ki prodrejo globlje, in 4 svetlobni detektorji, ki zaznajo svetlobo, ki se vrača skozi vaše žile. To je natančnost.

Optimizirano spremljanje srčnega utripa. Algoritem, ki iz enačbe izloči gibanje so izboljšali. Nato so naredili manjši senzor in odstranili znamenite Polarjeve bunkice. Zakaj? Zato ker so odkrili ravno pravšnje območje za merjenje srčnega utripa – ne preveliko in ne premajhno, popolno. Učinkovitost je ključna. S ciljnimi območji srčnega utripa lahko spremljate raven napora, ki ga vložite v različnih intenzitetah na podlagi utripov na minuto (bpm).

Tek, počitek, ponovitev – pripravite si intervalne vadbe vnaprej na podlagi ciljnega srčnega utripa, hitrosti ali moči ter tako poskrbite za vodene tekaške treninge. Moč pri teku, ki se meri na zapestju, vam pove, koliko napora v danem trenutku potrebujete za posamezen segment teka. Tako lahko prilagodite intenzivnost teka in končate v velikem slogu.

Vsa orodja, ki jih potrebujete za zmago. Dober tekač daje vtis, da je preprosto, odličen tekač ve, da je bilo težko. Tekme ne zmagate ob prečkanju ciljne črte, temveč veliko prej. Izberite enega od štirih tekaških dogodkov: tek na 5 ali 10 km, polmaraton ali maraton in si zagotovite personaliziran, prilagodljiv načrt treninga, ki ustreza vam in vašim ciljem. Vaš osebni program teka temelji na vaši zgodovini treninga in trenutni ravni fizične pripravljenosti ter vključuje programe, ki trajajo od 9 tednov do 20 mesecev, odvisno od dogodka. Vsak program teka vključuje tri faze in pet različnih vrst teka, tudi intervalne treninge in dolge teke. A brez skrbi. Vaša naprava Polar vas bo vodila skozi vadbe in vam dala povratne informacije. Načrtujete popolno tekaško sezono; določite si obdobja teka, cilje in področja, ki se jim želite posvetiti. Ugotovite, ali trenirate preveč, premalo ali ravno prav: izboljšajte svoje rezultate in preprečite poškodbe.

Navodila za pot, ki se posodabljajo v dejanskem času, s pomočjo aplikacije komoot. Načrtujte poti s storitvijo komoot, jih sinhronizirajte s svojo uro ter si tako zagotovite navodila za pot, ki se posodabljajo sproti. Ne glede na to, ali kolesarite po cestah, pešačite, se ukvarjate s trail tekom ali gorskim kolesarstvom, vam izredna tehnologija storitve komoot za načrtovanje in navigacijo omogoča, da na prostem z lahkoto odkrijete še več skritih kotičkov – vaša domača regija je na voljo brezplačno. Funkcija Nazaj na začetek vas odpelje na začetno točko po najkrajši možni poti (v ravni črti), pri čemer prikazuje smer in puščico, ki vas vodi v pravo smer, ter neposredno razdaljo med vami in izbrano točko. Profili poti in višinski profili vam v Polar Flow pokažejo natančen povzetek poti, ki ste jo pretekli med treningom. Dobite tudi izračune naklonov klancev za vsak vzpon in spust med treningom.

Hill Splitter samodejno zazna vse vzpone in spuste na podlagi podatkov o hitrosti in razdalji, pridobljenih s pomočjo sistema GPS, ter podatkov o barometrski višini. Prikaže vam podroben pregled vaše zmogljivosti, ki vključuje razdaljo, hitrost ter višinske metre za vse zaznane vzpone in spuste na vaši poti, pri čemer se sproti samodejno prilagaja terenu, na katerem trenirate.

Tudi ko se ustavite, v mislih tečete. Da bi bili kar najbolje pripravljeni na nove tekaške izzive, se morate umiriti in si zagotoviti kakovosten počitek. Kakovosten spanec je ključnega pomena za vaše zdravje in dobro počutje. Med spanjem vaše telo preklaplja med tremi fazami spanca: lahek, globok in REM. Funkcija Sleep Plus Stages samodejno spremlja količino in kakovost vašega spanca (rezultat spanca) ter vam pove, koliko časa je ponoči trajala posamezna faza. Sledenje spanja vam razkrije vaše spanje na dolgi rok in pokaže dejavnike, ki lahko čez dan slabo vplivajo na vaš spanec. 

Nightly Recharge je samodejno merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Pomaga vam do optimalnih odločitev v vsakodnevnem življenju, da ohranite splošno dobro počutje in dosežete svoje cilje treninga ter telesne pripravljenosti. Status Nightly Recharge vključuje dve vrsti podatkov: prvi povedo, kako ste spali (status spanca), drugi razkrivajo, v kolikšni meri se je vaš avtonomni živčni sistem (AŽS) umiril z prvih urah spanja (status AŽS). Uživajte v dihalni vaji Serene za sprostitev vašega uma, telesa in duha.

Ostanite povezani: ko to želite. Obvestila za klice, sporočila in e-sporočila. Nekateri jih hočejo, drugi ne – odločitev je vaša. Tek in glasba gresta z roko v roki. Izberite svoje najljubše komade in pritisnite »predvajaj«. Povežite Polar Pacer Pro s svojimi najljubšimi tekaškimi aplikacijami.

 • Zmogljiva orodja za trening resnih tekačev
 • Vgrajen barometer z napravo merjenje moči pri teku na zapestju
 • Izjemno hiter in zmogljiv jedrni procesor
 • Svetel zaslon in optimalna ločljivost v vseh pogojih
 • Napredna tehnologija za optično merjenje srčnega utripa
 • Natančen GPS in vzdržljiva baterija
 • Hitro polnjenje in prenos podatkov
 • Velikost zaslona: 1.2 palca
 • Ločljivost zaslona: 240 × 240
 • Hitrost procesorja: 200 MHz
 • Pomnilnik: 5 MB
 • Shranjevanje: 32 MB
 • Material ohišja: plastika
 • Material zaslona: Gorilla Glass
 • Material okvirja: Aerospace aluminium
 • GPS senzorji: GPS, Glonass, Galileo, QZSS
 • Senzorji: Precision Prime senzor srčnega utripa na zapestju, barometer, kompas z magnetometrom, merilnik pospeška
 • Opozorila z vibriranjem
 • Osvetlitev zaslona
 • Sledenje aktivnosti 24/7
 • Kapaciteta baterije: 273 mAh
 • Vrsta baterije: Li-Pol polnilna baterija
 • Trajanje baterije v načinu treninga: do 35 h
 • Trajanje baterije v načinu ure: do 1032 h
 • Trajanje baterije v načinu treninga z varčevanjem: do 100 h
 • Različica Bluetooth: 5.1
 • Vodoodpornost: WR50
 • Združljivo z operacijskima sistemoma iOS in Android
 • Dimenzije: 45 x 45 x 11,5 mm
 • Teža: 41 g
 • Teža brez zapestnega paščka: 23 g

Pri tem izdelku izpostavljamo

Tek je življenje

To je resna ura za tek, ki resnim tekačem prinaša zmogljiva orodja za trening. Resno vam pravimo: »Tek je življenje«.

Kdor meri tempo, zmaga

Pri teku na dolge razdalje morate prilagoditi tempo v posameznih segmentih teka in sicer glede na teren, raven zahtevanega napora in energijo s katero morate varčevati, da bi prečkali ciljno črto. Gre za pravi trenutek, pravi kraj in pravi tempo. Tempo, čas, razdalja in še nekaj drugih funkcij, ki jih potrebujete za tek.

Preskočite polnjenje, ne podatkov

Ne glede na to, ali trenirate vsak dan ali ne, mora vaša ura delovati 24/7. Z lahkoto – eno polnjenje baterije zdrži cel teden.
[DODATNO]20%
VSA OBLAČILA IN OBUTEV
NAD 20 € - 25. - 31.5.2023

Deli svojo športno dogodivščino z #intersportslovenija

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Polar PACER PRO, večnamenska ura, rdeča
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…