Polar IGNITE, večnamenska ura, roza

183,99 € 229,99 €
i

Polar je finska znamka, ki je bila ustanovljena leta 1977 in je specializirana za izdelovanje vrhunskih merilnih instrumentov, ki so uporabni tako v športu kot tudi v zdravstvu. Pred letom 1975 namreč ni bilo nobenega zanesljivega instrumenta, ki bi pri športni aktivnosti meril srčni utrip. Tako je ustanovitelj znamke Seppo Säynäjäkangas leta 1982 iznašel prvi brezžični merilec srčnega utripa, ki ga je poimenoval Sport Tester PE 2000. Od takrat je Polar ena izmed glavnih referenc na področju merilcev srčnega utripa. Leta 2015 so predstavili sploh prvi merilec, ki srčni utrip meri na zapestju. Njihove izdelke uporabljajo številni vrhunski športniki. Združljivi pa so tudi s številnimi fitnes napravami, med drugim tudi z izbranimi fitnes napravami Energetics, ki so ekskluzivno na voljo v prodajalnah Intersport.

Zapri

Polar IGNITE, večnamenska ura, roza

183,99 € 229,99 €
Roza / 90079898
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
Brezplačna dostava

Dopolni izgled

Craft BASELAYER SET W, žensko perilo, roza
Craft BASELAYER SET W, žensko perilo, roza
20,00 € 39,99 €
Pro Touch FORCE GYM BAG, torba, črna
Pro Touch FORCE GYM BAG, torba, črna
4,19 € 5,99 €
Pro Touch FORCE SHOULDER BAG, torba, črna
Pro Touch FORCE SHOULDER BAG, torba, črna
7,79 € 12,99 €

Polar Ignite

Športna ura

Polar Ignite je vodoodporna fitnes ura z naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju in vgrajenim sistemom GPS. Ta vadbeni partner nove generacije vam pomaga, da dosežete svoj resnični potencial in premaknete meje na pravi način. Polar Ignite prinaša pregled vaše dnevne aktivnosti in vas usmerja k bolj uravnoteženemu življenju.

Športna ura Polar Ignite z barvnim zaslon na dotik beleži vašo dnevno aktivnost 24/7, šteje kalorije ter korake in vam preko Sleep Plus Stages™ programa daje povratne informacije o kakovosti spanja. Opravite Polarjev test telesne pripravljenosti, ki vas spodbudi, da postanete telesno aktivni in vam sporoča ali telesno aktivnost ohranjate ali pa povečujete. Na uri lahko po lastnem izboru uporabljate preko 100 nastavljivih športnih profilov.

Lahkotnost in eleganten dizajn ure Polar Ignite omogočata optimizirano uporabo 24 ur na dan. Uro lahko nosite ves čas, saj se izvrstno prilega tako vašemu službenemu slogu, kot oblačilom za trening.

Ura je povezljiva z iOS in Android pametnimi telefoni preko aplikacije in spletna storitve Polar Flow, ki je vaš samodejni vadbeni dnevnik in vključuje podatke o počitku in aktivnostih, ter je obenem pripomoček za beleženje vašega napredka.

 • Merjenje srčnega utripa na zapestju - S Polarjevo lastniško tehnologijo optičnega merjenja srčnega utripa enostavno in natančno spremljajte svoj srčni utrip.
 • Napredni GPS - Beležite svojo hitrost, opravljeno razdaljo, pot in premagano nadmorsko višino.
 • Neprekinjeno merjenje srčnega utripa - Podrobno spremljajte, kako vaše srce deluje skozi dan. Neprekinjeno merjenje srčnega utripa vam zagotavlja še natančnejše podatke o porabi kalorij in o dejavnosti ter vam poda najnižji in najvišji srčni utrip vašega dne.
 • Beleženje aktivnosti - Ostanite aktivni ves dan. Polar Ignite beleži korake, razdaljo, porabljene kalorije in spanje ter vam določa dnevni cilj aktivnosti po meri.
 • Polar Flow - Načrtujte, sinhronizirajte in delite svojo vadbo z edinstveno spletno storitvijo in aplikacijo Polar Flow. Vsi podatki so preprosto vidni.
 • Pametno obveščanje - Funkcija pametnega obveščanja vam omogoča, da obvestila iz telefona vidite neposredno na zaslonu ure Ignite.
 • Športni profili - Polar ponuja več kot sto različnih športnih profilov, med katerimi boste lahko izbrali primernega za svojo vadbo.
 • Vodoodpornost: do 30 m (ISO 22810, primerno za plavanje)
 • Baterija: 165 mAh (litij polimer)
 • Trajanje baterije: do 17 ur v načinu treninga (GPS in srčni utrip na roki); do 5 dni v načinu ure z nenehnim spremljanjem srčnega utripa
 • Teža: 35 g z zapestnico; 21 g brez zapestnice
 • Zapestni paščki - Velikost: S - obseg zapestja 130–185 mm; M/L - obseg zapestja 155–210 mm
 • Združljiva s senzorji srčnega utripa Polar BLE
 • Mere: 43 x 43 x 8,5 mm
 • Barni zaslov na dotik (IPS TFT) s senzorjem ambientalne svetlobe (ALS), ločljivost 240x204; Dragontrail steklo

Pri tem izdelku izpostavljamo

Treniranje, ne da bi izgoreli

Ne zapravljajte več časa z iskanjem pravega dnevnega vadbenega načrta – trening vodič FitSpark™ ponuja že pripravljene vadbe, ki ustrezajo vaši hitrosti regeneracije in pripravljenosti.

Svoj dan začrtajte ponoči

Merjenje regeneracije z Nightly Recharge™ pokaže, kako uspešni ste ponoči pri regeneraciji po stresu in treningu, kar vam omogoča sprejemanje optimalnih odločitev podnevi.

Brez spanja ni uspeha

Spremljajte svoje faze spanca in si pridobite vpogled v svoje spalne navadne z novim sledenjem spanja Sleep Plus Stages™.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

Objavi fotografijo s tem izdelkom

5.0

4 komentarjev

100 %

uporabnikov priporoča ta izdelek.

 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Polar IGNITE, večnamenska ura, roza
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…