Otroški smučarski kompleti & kombinezoni

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

12 izdelkov

24   60  

12 izdelkov

24   60  

S kakovostnimi otroškimi zimskimi oblačili je zima topla tudi v najhladnejšem vremenu

Za zimsko obdobje morajo biti otroška oblačila še posebej skrbno izbrana. Na zimo moramo biti vedno dobro pripravljeni in poskrbeti, da se v garderobi malčka, šolarja in najstnika vedno nahajajo topla zimska oblačila in otroški zimski čevlji.

Čeprav so zadnja leta nekoliko bolj mile zime, pa se je potrebno na morebitne nizke temperature in snežne pošiljke vseeno dobro pripraviti. Zato je pomembno, da za vsakodnevne aktivnosti izberete kakovostne otroške jakne, ki so primerne za zimo in nudijo zaščito tako pred snegom kot tudi vetrom.

Z zimskim kombinezonom do brezskrbnih aktivnosti na snegu

Sneg je za vsakega otroka posebno doživetje in takrat ne pričakujte, da ga bodo otroci opazovali zgolj iz svoje sobice. Zato je zimski kombinezon za otroke obvezen del zimske garderobe, saj bodo z njim aktivnosti na snegu zagotovo bolj brezskrbne.

Zimski kombinezon je običajno izdelan iz tehničnih materialov, ki se hitro sušijo in odvajajo vlago. S svojo zasnovo v enem kosu pa preprečuje, da bi sneg našel pot do otrokovih oblačil in kože. Da bo zadovoljstvo na snegu popolno, pa poskrbijo kakovostni otroški škornji, ki naj bodo primerni za v sneg.

Otroška smučarska oblačila vedno zagotavljajo udobno smuko

Ena izmed najbolj priljubljenih aktivnosti na snegu je zagotovo smučanje. A to je zabavno le, če smo nanj dobro pripravljeni, kar pomeni, da morajo biti otroci dobro oblečeni. Smučarska jakna je v tem primeru nepogrešljiva, še boljša izbira pa je otroški smučarski komplet.

Ta je tako med starši kot tudi med otroki zelo priljubljen, saj je sestavljen posebej iz smučarskih hlač in smučarske jakne. To pomeni, da je jakna vsestransko uporabna in jo otrok lahko nosi tudi za v šolo ali vrtec. Z otroškim smučarskim kompletom je smučanje izjemno udobno, predvsem pa toplo. To omogočajo vodoodbojni materiali in umetno polnilo, ki poskrbijo da telo ostane suho, hkrati pa uravnavajo temperaturo med športno aktivnostjo.

Nalaganje…