Natikači - 50 1/2 - 37 1/3 - 38 - 38-39

Prikazanih 0 izdelkov.
Filtriraj rezultate

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

INTERSPORT PRIPOROČA

Najboljše razmerje kakovosti in cene

Naraščajoče

15 izdelkov

24   60  
Naraščajoče

15 izdelkov

24   60  

Moški natikači za vroče poletne, pa tudi zimske dni

Natikači so zagotovo najbolj prijetno poletno obuvalo. V njih se noga ne poti, zato so udobni tudi v vročih poletnih dneh. Poletje je kot nalašč, da privoščimo svojim stopalom odprto obutev in naravno kroženje zraka, so pa natikači oporabni tudi v hladnejših mesecih, ko jih lahko uporabljamo namesto copat. Na primer, ko se odpravimo na bazen ali ko zaključimo svojo dvoransko športno aktivnost in potrebujemo obuvalo, v katerem se odpravimo pod tuš.

Od športnih do modnih moških natikačev

Natikači so na voljo v številnih različicah in modelih. Nekateri so povsem športne narave, drugi so zasnovani v skladu z zadnjimi modnimi trendi in predstavljajo zanimiv poudarek osebnostnemu slogu. Kakovostni natikači so izdelani iz za nošenje prijetne gume, ki je pri kakovostnih modelih izdelana s pomočjo tehnologije, ki preprečuje nabiranje bakterij. Obstajajo pa tudi usnjene različice in takšne, ki so opremljene s sodobnimi blažilnimi sistemi.

Na naših policah so na voljo moški natikači Superdry, Adidas, Nike, Crocs, Rider in drugih priznanih znamk. V spletni trgovini so vam na voljo skozi celo leto.

 

 

Nalaganje…