Srajce

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

INTERSPORT PRIPOROČA

Najboljše razmerje kakovosti in cene

16 izdelkov

24   60  

16 izdelkov

24   60  

Srajce so pomemben kos moških oblačil

Modne smernice narekujejo različne modne sloge, ki jih vse bolj upoštevajo tudi predstavniki moškega spola. To se kaže v skrbni in premišljeni izbiri oblačil, ki pa niso več samo funkcionalna, ampak tudi trendovska.

Med moška oblačila uvrščamo tudi različne srajce, ki ne smejo manjkati v sodobni garderobi nobenega moškega. Medtem, ko je bila včasih izbira omejena zgolj na enobarvne modele, pa so srajce za moške danes na voljo v različnih barvnih kombinacijah in stilih.

Moške srajce so danes primerne za različne priložnosti

Izbira srajce, moške ali ženske, je izjemno pomembna, saj veliko pove tudi o vašem značaju. Čeprav so do nedavnega veljale zgolj za poslovno in elegantno moško oblačilo, pa jih moški vse pogosteje nosijo tudi za prostočasne in športne aktivnosti.

K temu je pripomogla izjemno pestra ponudba različnih modelov moških srajc. Te niso več le bele, ampak z različnimi barvnimi potiski, zato so primerne za različne priložnosti.

Pohodniške srajce moške navdušujejo s skrbno izbranimi materiali

Vsi športni navdušenci in privrženci gora zagotovo poznate vse prednosti pohodniških srajc. Gre za moške srajce, ki so izdelane iz funkcionalnih materialov, ki omogočajo svobodno gibanje. Na voljo so vam srajce s kratkimi in dolgimi rokavi, zato so primerne za vse vremenske razmere.

Posebna tehnologija obdelave tkanine poskrbi za odvajanje znoja stran od telesa, prav tako pa preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Zato se pohodniške moške srajce tudi hitreje sušijo.

Nalaganje…