Nogavice, dokolenke

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 228

24   60  

Izdelki 1-24 od 228

24   60  

Nogavice do kolen uporabljamo v številne različne namene

Moška oblačila niso le vrhnja oblačila, ki jim sicer moški posvečajo več pozornost. V tej kategoriji ne smemo pozabiti predvsem na vsa tista oblačila, ki so v stiku s kožo. To je spodnje perilo in različne vrste nogavic.

Podobno kot je pestra izbira moških oblačil, je tudi ponudba nogavic zelo pestra. pri njihovi izbiri je ključnega pomena namen njihove uporabe. Za športne aktivnosti se uporabljajo športne nogavice, med katerimi so še posebej priljubljene različne dokolenke.

Dokolenke so nogavice, ki segajo do kolen

Ob nakupu športnih nogavic je ključnega pomena izbira materiala, saj ta preprečuje številne probleme povezane s trenjem, potenjem in toploto v športnih copatih. Zato so zanje najbolj primerna sintetične mešanice, ki združujejo naravna vlakna z umetnimi.

Nogavice pa se razlikujejo tudi po tem, do kje nam segajo. Dokolenke so tiste nogavice, ki segajo do kolen. Te zagotavljajo dodatno zaščito spodnjemu delu nog in so še posebej dobrodošle za nekatere športne panoge kot je nogomet ali pa smučanje.

Za smučanje se uporabljajo smučarske nogavice

Za smučanje je ključnega pomena, da nam je v smučarskih čevljih toplo in udobno. Zato je izbira nogavic izjemno pomembna. Tudi v tem primeru so najboljša rešitev dokolenke, ki pa imajo specifične lastnosti.

Smučarske nogavice so nekoliko debelejše in so opremljene z dodatnimi ojačitvami na peti, nartu in piščali. Po zaslugi posebne tehnologije vam je zato v takšnih dokolenkah vedno toplo in suho.

Nalaganje…