Polo majice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 39

Stran
24   60  
 1. NES TIM, maja, modra

  1 barva

  NES TIM, maja, modra
  39,99 € 49,99 €
 2. NES LIAM, maja, siva

  1 barva

  NES LIAM, maja, siva
  32,99 € 54,99 €

Izdelki 1-24 od 39

Stran
24   60  

Polo majica je osnova vsake moške garderobe

Moška garderoba se v določenih kosih oblačil močno razlikuje od ženske. Če pogledamo v njo, hitro opazimo, da se v njej nahajajo različna moška oblačila, med katerimi so tudi majice zelo posebnega videza.

Gre za polo majico, ki je obvezen del vsake moške garderobe. Ta kos oblačila se je izkazal za zelo funkcionalen in vsestransko uporaben, zato je med moškimi izjemno priljubljen.

Polo majice za trendovski slog in vsakodnevne priložnosti

Le kdo ne pozna majic s polo ovratniki, ki so pomemben del vsake moške garderobe? Polo majica je klasika, ki jo lahko uporabljate za različne priložnosti. Glavni razlog za to je zagotovo njen dizajn. Ta model majic najhitreje prepoznate po njihovem ovratniku in značilnem razporku z gumbi, ki omogoča enostavnejše oblačenje in slačenje.

Polo majice za moške so primerne praktično za vse letne čase, saj so na voljo modeli s kratkimi in dolgimi rokavi. Za rokave je značilno, da imajo patent, zaradi česar majice pridobijo poseben trendovski slog, ki je primeren za vse priložnosti. Moški lahko polo majico oblečejo za pomemben sestanek ali pa za nakupovanje - to omogočajo zanimivi potiski in barvne kombinacije, ki ustrezajo vsem najnovejšim modnim slogom.

Materiali polo majic so skrbno izbrani

Ne glede na to, da so polo majice moške, so med njimi vse bolj priljubljeni oprijeti kroji. Ti ustvarijo moden videz in poudarijo postavo. Seveda pa so moškim na voljo tudi bolj ohlapni kroji, v katerih se prav tako počutijo udobno. Ti so bolj primerni za vse prostočasne aktivnosti in različne aktivnosti v naravi.

Za polo majice je najbolj pomembno, da so vsi materiali skrbno izbrani. Najpogosteje se uporablja 100% bombaž, ki je za nošenje mehak in udoben. Bombaž poskrbi za dobro počutje v vseh razmerah in tudi odličen izgled. Če pa boste iskali primerno majico za pohodništvo, boste ugotovili, da je polo majica v tem primeru izdelana iz hitro sušeče tehnične tkanine, ki poskrbi da vam je toplo v vseh vremenskih razmerah.

Nalaganje…