Navijaška oblačila

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 65

24   60  
 1. Nike DAL MNK DF SWGMN JSY ASC 22, maja m.kr koš nv, bela

  1 barva

  Nike DAL MNK DF SWGMN JSY ASC 22, maja m.kr koš nv, bela
  75,99 € 94,99 €
  i
  Prejšnja cena: 66,49 €
 2. Nike FFF M NK DF STAD JSY SS HM, maja m.kr nog nv, modra

  1 barva

  Nike FFF M NK DF STAD JSY SS HM, maja m.kr nog nv, modra
  71,99 € 89,99 €
  i
  Prejšnja cena: 62,99 €

Izdelki 1-24 od 65

24   60  

Ljubitelji nogometa odeti v najprivlačnejše drese

Čeprav nogometa morda ne igrate profesionalno in ne rekreativno, pa ste zagotovo strastni ljubitelj ter navijač te priljubljene, če ne kar ene od najbolj priljubljenih športnih aktivnosti na svetu. Nogometni dresi so nujni pripomoček, v katere se je dobrodošlo odeti tedaj, ko je na sporedu pomembna tekma. Morda so nekoliko bolj priljubljeni in zaželeni moški dresi, a niti predstavnice nežnejšega spola in otroci prav dosti ne zaostajajo pri glasnem navijanju v njih.

Dresi za nogomet vključujejo majico in hlače. Kakovostni nogometni dresi so izdelani iz najboljših materialov, ki omogočajo trpežnost in trajnost. Če pa je nogometni dres obarvan v lepe barvne odtenke in je na njem zapisana pomenljiva številka, pa še toliko bolje.

Nogometne hlače iz recikliranega poliestra

V priljubljeni spletni prodajalni so vam na voljo moški dresi, ki so izdelani iz prav posebnih materialov. Dresi so zasnovani na isti način kot nogometni dresi, v katerih na domačih tekmah na primer igrajo člani madridskega belega baleta. Nogometne hlače so narejene iz recikliranega poliestra. V takšnih hlačah je med nogometno tekmo odet tudi Luka Modrić – eden od najboljših nogometašev na svetu.

Nogometne rokavice in žoga

Nogometni dresi sestojijo iz majice in hlač. Vsekakor pa ne gre niti brez kakovostno zasnovanih nogometnih rokavic. Želite postati lastnik vrhunskih vratarskih nogavic iz kolekcije Adidas Ace. Takšne nogometne rokavice lahko po dostopni ceni naročite v spletni prodajalni.

Moški dresi, nogometne rokavice in še številni drugi kosi, ki so posebej zasnovani za igranje nogometa pa tudi zato, da se s kakovostnimi produkti pojavite na tribunah v vlogi navijača. Še kaj manjka? Vsekakor nogometna žoga!

Nalaganje…