Kopalne hlače

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

INTERSPORT PRIPOROČA

Najboljše razmerje kakovosti in cene

Izdelki 1-24 od 25

Stran
24   60  
  1. Brunotti MADSLIDE, kopalke, modra

    1 barva

    Brunotti MADSLIDE, kopalke, modra
    25,00 € - 34,99 € 49,99 €

Izdelki 1-24 od 25

Stran
24   60  

Moške kopalne hlače za plavanje, deskanje in poležavanje na plaži

Pravijo, da so moški kar se tiče oblačenja manj zahtevni kot ženske. Kljub temu smo v zadnjih letih opazili, da se tudi oni vedno bolj zavedajo in upoštevajo modne smernice. Zato ni nič presenetljivega, da so se temu primerno prilagodila tudi vsa moška oblačila.

Med moškimi oblačili, ki so se v zadnjih letih močno spremenila, so tudi kopalke. Te niso več le klasičnega kroja, ki jih danes pogosteje nosijo aktivni plavalci, ampak je njihova ponudba postala izjemno široka.

S kopalnimi hlačami do mladostnega videza poln svežine in živahnosti

Vse bolj priljubljeni postajajo modeli modernega dizajna, ki so izdelani po zadnjih modnih smernicah. Med njimi so zagotovo kopalne hlače. Kot že ime pove, ne gre za klasične oprijete kopalke, ampak gre za kratke bermuda hlače, ki so izdelane iz poliestra. Ta se hitro suši in hkrati zagotavlja največje udobje.

Moške kopalne hlače danes odlikujejo večbarvni in vzorčasti potiski. S pisanimi barvnimi kombinacijami dajejo videz svežine in živahnosti, zato lahko vsakdo najde nekaj zase. Moderen dizajn pa ni vse, kar odlikuje ta model kopalnih hlač. Podložene so tudi z mrežasto podlogo, ki skupaj z vrvico za regulacijo obsega pasu poskrbi za udobno nošenje in plavanje.

Moške kopalne hlače so še posebej primerne za deskanje na vodi in kajtanja

Kopalne hlače, po katerih vse bolj posegajo moški, pa niso primerne zgolj za plavanje in poležavanje. Nad njimi se še posebej navdušujejo vsi ljubitelji deskanja na vodi, kajtanja, surfanja in drugih vodnih aktivnosti. Za to vrsto aktivnosti so se moške kopalne hlače izkazale za zelo praktične.

Na eni strani se odlično prilegajo telesu, na drugi strani pa so zelo udobne za nošenje. Poliester poskrbi, da se na soncu hitro posušijo, zato ni nobene potrebe po njihovem neprestanem preoblačenju. Z njimi tako lahko izvajate vse vodne aktivnosti, pri katerih ste dalj časa mokri. Pri tem pa ni nobenega strahu, da bi se zaradi tega ali dodatnega vetra prehladili.

Nalaganje…