Kemplast ACTIVE, pripomoček za nego

4,99 €

Kemplast ACTIVE, pripomoček za nego

4,99 €
/ 3830000291620
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Podjetje Kemplast je družinsko podjetje, ki se že več kot 40 let ukvarja s proizvodnjo in prodajo izdelkov za nego obutve. S tradicijo izdelave kakovostnih izdelkov stremimo k visoki kvaliteti in trendom ter novim izdelkom.

Zapri

Kemplast Active shampoo spray 200 ml

Čistilo za obutev

Kemplast Active Shampoo zahvaljujoč njegovi posebni sestavi odstranjuje umazanijo in madeže od soli na obutvi in izdelkih iz vseh vrst usnja in high-tech materialov. NAVODILO ZA UPORABO: dozo pred uporabo dobro pretresite. Obutev skrtačite, da odstranite umazanijo, napršite Active Shampoo in ga s krtačko s krožnimi gibi dobro vtrite. Nato peno odstranite z mokro krpo ali gobo. Po potrebi postopek ponovite. Ko se obutev dobro posuši vam priporočamo, da jo zaščitite pred vlago in umazanijo z Waterproof sprejem. S tem obutvi in oblačilom podaljšate življenjsko dobo. Pred uporabo preverite obstojnost barv na čistilo na neizpostavljenih delih.
 • Odstranjuje madeže in ostanke soli.
 • Odstrani lahko tudi madeže trave in rdečega peska.
 • Izdelek dobro vrtrite s krožnimi gibi v obutev.
 • Dobro sperite pod vodo.
 • Sestava: Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi (Limonene, Citronellol, Linalool), konzervansi (Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone)

Pri tem izdelku izpostavljamo

Opozorilo

Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti zunaj dosega otrok. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi (Limonene, Citronellol, Linalool), konzervansi (Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone) Dobavitelj: KEMPLAST d.o.o., Obrtniška ulica 1, 1230 DOMŽALE, Slovenija UN 1950

Nega in impregnacija

Vzdrževanje obutve z impregnacijskimi sredstvi in izdelki za nego je bistvenega pomena za obstojnost čevljev, ohranjanje lastnosti materiala, navsezadnje pa boste ob primernem vzdrževanju, čevlju podaljšali tudi življenjsko dobo.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Kemplast ACTIVE, pripomoček za nego
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…
Zadnje ogledani izdelki
Zadnje ogledani izdelki