Head SUPERSHAPE E-SPEED + PRD12 GW, set all round smuči, črna

594,99 € 849,99 €
594,99 € 849,99 €
i

Podjetje Head je v zadnjih 50 letih vodilno na področju proizvodnje športne opreme. Imajo več kot 27.000 prodajnih mest v več kot 80 državah po vsem svetu. Kupci niso le profesionalni športniki, vendar tudi ostali športni navdušenci.Podjetje je del mednarodne skupine Head NV, ki je vodilna svetovna skupina, ki deluje na področju športne opreme in proizvaja za različne športe, kot so: smučanje tenis, deskanje, squash, oprema za potapljanje in tudi kolesarjenje.

Zapri

Head SUPERSHAPE E-SPEED + PRD12 GW, set all round smuči, črna

594,99 € 849,99 €
594,99 € 849,99 €
Črna / 31332001
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
Brezplačna dostava

Head Supershape E-Speed

Komplet smuči z vezmi

Head i.Supershape Speed je najbolj prepoznavna smučka v Headovi paleti. V letošnji sezoni je smučka dobila v povsem novo barvno preobleko. Smučka je hibrid slalomske in veleslalomske smuči, ki je za boljšo odzivnost in harmonično uravnoteženje izdelana z materialom Graphene v sredini smuči, to pa zagotavlja lahkotno vijuganje. Sistem EMC daje občutek pospeševalnega traku, hkrati pa umirja smučko. Gre za živahne smuči, ki se prilagajajo terenu pri vseh hitrostih in menjavi ritma, za kar poskrbi tehnologija ERA 3.0 S. Agresivnost smučke poudarja tudi barvno usklajena podložna plošča, ki je v letošnji sezoni povsem nova in kot taka nudi optimalno vijuganje in kontrolo. V kompletu s smučmi so vezi Head PRD 12 GW (GripWalk).
 • Tehnologija ERA 3.0 S
 • Tehnologija EMC
 • Visokotehnološki material Graphene
 • Podložna plošča Superflex PR
 • Tekmovalna drsna ploskev UHM C
 • Tekmovalna tehnologija SW
 • Speed rocker
 • GripWalk standard
 • Dolžine: 156–163–170–177–184 cm
 • Stranski lok: 124–68–104 mm @ 170cm
 • Radij: 14 m @ 170 cm
 • Vezi: Head PRD 12 GW

Tehnologije, uporabljene v Head Supershape E-Speed

Graphene

Z implementacijo Graphena v jedro smuči, zmanjšamo težo, povečamo kontrolo in ravnotežje, obenem pa nam omogoča popolnoma lahkotno smučanje. Graphene je najlažji, najmočnejši in najtanjši material. Zaradi teh specifičnih lastnosti se lahko Supershape linija Head smuči pohvali z unikatnimi špicami pri vsakem modelu. Z uporabo Graphena pri smučarskih čevljih, pa je Head dosegel občutno zmanjšanje teže.

EMC

Head EMC (Energy Management Circuit) je edini elektronski sistem za dušenje negativnih vibracij smuči na svetu in je vrhunec nove kolekcije dirkalnih Head smuči. EMC sistem med smučanjem niha in ustvarja energijo, ki jo vezje za upravljanje energije pretvori v električno energijo. Rezultat je zmanjšanje vibracij, zaradi česar je smučka bolj harmonična, stabilnejša in lažja za smučanje. EMC sistem ima keramične piezo plošče, vgrajene v sprednji in zadnji del smuči. Tu se kinetična energija pretvori v električno energijo, ta pa se uporablja za absorpcijo negativnih vibracij. To pomeni, da smučka teče bolj gladko in vam omogoča, da ves dan smučate na najvišji ravni. Dodatna prednost je tudi ta, da se smučka bolje in hitreje prilagaja terenu.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Mirne v zavoju

Smuči imajo elektronski sistem EMC, ki zagotavlja potrebno mirnost med zavoji, obenem pa smuči ne izgubijo na vodljivosti in stabilnosti.

Uravnotežene in lahkotne

Smuči so izdelane z visokotehnološkim materialom Graphene, ki zagotavlja izredno kontrolo, uravnoteženost in lahkotno vodljivost.
Tehnične specifikacije
Smučarsko znanjeNapredni smučar

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Deli svojo športno dogodivščino z #intersportslovenija

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Head SUPERSHAPE E-SPEED + PRD12 GW, set all round smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…