Garmin VIVOACTIVE HR, športna ura, črna

Garmin VIVOACTIVE HR, športna ura, črna

Črna / 010-01605

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Sporočite nam vaš e-naslov in sporočili vam bomo, ko bo ponovno razpoložljiv.

i

Garmin je ameriški proizvajalec navigacijskih sprejemnikov s satelitsko podporo, ki se je podal tudi na trg športnih pripomočkov oziroma šprotnih ur. Podjetje sta leta 1989 ustanovila Gary Burell in Min Kao, iz njunih imen prihaja tudi ime blagovne znamke. Kmalu se je podjetje uveljavilo s kompaktnimi GPS sprejemniki, nato pa razširilo svoj asortiman tudi na področje avtomobilizma, aviacijo, vojsko in sport.

Zapri

Garmin Vivoactive Hr

Pametna ura z GPS-om in merilnikom srčnega utripa

Tecite, kolesarite, plavajte, igrajte golf, smučajte in izvajajte številne druge dejavnosti z napravo vívoactive HR. Z GPS-om podprti vdelani športni programi spremljajo vašo statistiko, s pametnimi obvestili pa ostanete povezani, zato lahko ohranite usklajeno življenje. Naprava vívoactive HR meri aktivnost³ ves dan, saj šteje korake in nadstropja, v katera se povzpnete, ter spremlja spanje in izračuna minute intenzivnosti. S samodejnim zaznavanje dejavnosti naprava vivoactive HR beleži dejavnosti celo, kadar pozabite pritisniti gumb za začetek. Ni vam treba skrbeti, da ta ura ne bi bila v koraku z vami. Akumulatorska baterija zdrži do 8 dni v načinu ure ali merjenja aktivnosti ali do 13 ur pri uporabi GPS-a.

Naprava vívoactive HR z vgrajenim merilnikom pospeška in GPS-om omogoča tek v zaprtih prostorih in na prostem. Za srčni utrip, tempo in intervale teka/hoje lahko nastavite opozorila z vibriranjem. Druge funkcije vadbe vključujejo Auto Lap® in Auto Pause®. Zagotavlja povzetek po teku s statističnimi podatki, kot so skupna razdalja, kalorije, povprečni tempo in skupni čas.

S tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ se lahko znebite prsnega traku in srčni utrip merite na zapestju pri vseh športih, razen pri plavanju, pri katerem optično merjenje srčnega utripa ni na voljo. Naprava vívoactive HR na podlagi podatkov o srčnem utripu prikaže informacije o porabljenih kalorijah in količinsko opredeli intenzivnost vadbenih dejavnosti, s čimer lahko bolje določi rezultate vaših naporov.

 • Pametna ura z GPS-om in barvnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti, ki je berljiv tudi na sončni svetlobi
 • Vdelani športni programi vključujejo z GPS-om podprti tek, kolesarjenje, plavanje in druge športe, ne da bi bila potrebna povezava s telefonom
 • Prilagodite jo z brezplačnimi videzi ure, pripomočki in programi iz spletne trgovine Connect IQ™
 • Pri združitvi s pametnim telefonom lahko prejemate pametna obvestila in pametna navodila za vadbo iz storitve Garmin Connect™
 • Do 8 dni avtonomije baterije v načinu ure/merjenja aktivnosti ali do 13 ur pri uporabi GPS-a

Pri tem izdelku izpostavljamo

Ostanite povezani

Naprava vívoactive HR vas z nežnim vibriranjem opozarja na obvestila, ki jih prejmete v združljivo napravo, kar vključuje vse od telefonskih klicev do opozoril za družabna omrežja in drugih opozoril programov za mobilne naprave. Naprava vívoactive HR prikazuje tudi vremenske informacije, temperaturo in številne druge podatke. Poleg tega lahko z njo upravljate glasbo v telefonu, poiščete telefon1, daljinsko upravljate športno kamero VIRB® ter prijateljem in družini omogočite spremljanje vaših dejavnosti v realnem času s funkcijo LiveTrack. Prilagodite napravo vívoactive HR z videzi ure, podatkovnimi polji, programi in pripomočki po meri iz naše trgovine Connect IQ™.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Garmin VIVOACTIVE HR, športna ura, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…