Garmin FORERUNNER 955 SOLAR, športna ura, bela

660,99 €
660,99 €
i

Garmin je ameriški proizvajalec navigacijskih sprejemnikov s satelitsko podporo, ki se je podal tudi na trg športnih pripomočkov oziroma šprotnih ur. Podjetje sta leta 1989 ustanovila Gary Burell in Min Kao, iz njunih imen prihaja tudi ime blagovne znamke. Kmalu se je podjetje uveljavilo s kompaktnimi GPS sprejemniki, nato pa razširilo svoj asortiman tudi na področje avtomobilizma, aviacijo, vojsko in sport.

Zapri

Garmin FORERUNNER 955 SOLAR, športna ura, bela

660,99 €
660,99 €
Bela / 010-02638-21
Tabela velikosti
Z oddajo naročila se strinjam s Pogoji poslovanja. Preberi več
Zaloga v prodajalnah
Brezplačna dostava

Kliknite gumb in bodite obveščeni o spremembi cene.

Posredujte nam vaš e-naslov in obvestili vas bomo o spremembi cene.

Hvala. Ko se bo cena spremenila, vas bomo obvestili.

Garmin Forerunner 955 Solar

Športna ura

Garmin Forerunner 955 Solar je vrhunska pametna športna ura z GPS za tek in triatlon. Se borite za zmagovalne stopničke? Na zapestje si nadenite lahko pametno uro. Zagotovite si najboljšo vadbo, največjo zmogljivost in podaljšajte trajanje baterije s steklom Power Glass za polnjenje s sončno energijo. Zagotovite si do 20 dni napajanja v načinu pametne ure ob polnjenju s sončno energijo. V načinu GPS je na voljo do 42 ur delovanja in do 49 ur ob polnjenju s sončno energijo. V načinu UltraTrac je na voljo celo do 110 ur delovanja ob polnjenju s sončno energijo. Kliknite ali podrsnite za prikaz zemljevidov in statistik s pomočjo fizičnih gumbov ali novim odzivnim zaslonom na dotik. S pametno uro Forerunner 955 Solar, ki tehta le 53 gramov, bo vaš korak lahkoten in vaše telo usklajeno.

Ura stalno meri vaš srčni utrip z Garmin senzorjem najnovejše generacije in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem. Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek. Senzor pulznega oksimetra na zapestju spremlja ravni nasičenosti krvi s kisikom za spremljanje naprednih podatkov o spanju in aklimatizacijo na nadmorsko višino. 

Ovrednotite kakovost svojega spanja in pridobite vpogled, kako ga izboljšati. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra in dihanje. Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom, spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo prek programa Garmin Connect v združljivim pametnim telefonom in ga delite. S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri.

Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov in več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti, za izboljšano točnost določanja položaja v območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki. To vam zagotavlja vrhunsko natančnost pri merjenju dolžine in hitrosti teka tudi v zahtevnih okoljih. Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov pošljeta vašo lokacijo stikom v sili. Zaznavanje dogodkov je privzeto omogočeno samo za izbrane profile dejavnosti. 

Z načrtovalnikom vzponov ClimbPro si na prenesenih progah v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine. Ustvarjajte nove ali poiščite obstoječe proge v programu Garmin Connect, da jih boste vedno imeli na zalogi. Ali pa progo načrtujte na drugih platformah, kot sta Strava in Komoot, nato pa uporabite samodejno sinhronizacijo s pametno uro Forerunner.

Prejmite oceno pripravljenosti takoj, ko se zbudite. Ocena temelji na kakovosti spanja, regeneraciji, obremenitvi pri vadbi in drugih dejavnikih. Tako se boste tisti dan lažje odločili za bolj intenzivno ali sproščeno vadbo. Prejmite pregled spanja, takoj ko se zbudite - skupaj s stanjem spremenljivosti srčnega utripa in vremenom. Poročilo lahko prilagodite tako, da prikazuje podatke, ki jih želite videti. Dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s pomočjo spremenljivost srčnega utripa med spanjem, na podlagi tehnologije, ki jo je razvila naša ekipa Firstbeat Analytics.

Oglejte si za ves teden dnevno predlaganih vadb, ki se po vsakem teku spremenijo in prilagodijo vaši zmogljivosti in regeneraciji ter prihajajočim tekmovanjem v koledarju programa za pametne telefone Garmin Connect. Med brezplačnimi Načrti vadb so programi za 5 km, 10 km in polmaraton pod vodstvom strokovnih trenerjev, prilagojenim vam in vašim ciljem. Oglejte si, kako vadbe vplivajo na vzdržljivost, hitrost in moč, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe. Popestrite vadbo s profili dejavnosti za kolesarjenje, triatlon, plavanje v bazenu in odprtih vodah, tek na atletski stezi in številne druge športe. Na tekmovanjih in pri vadbi z več športi pa lahko šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

Na zapestju lahko spremljate neprekinjeno merjenje moči, ki jo prenašate na cesto med tekom, kadar pri teku uporabljate senzor Running Dynamics Pod ali merilnik HRM-Pro. S sprotnimi podatki o vzdržljivosti lahko spremljate in uravnavate naprezanje ter poskrbite, da se ne naprezate preveč že na začetku teka ali kolesarjenja. Ko uporabljate senzor Running Dynamics Pod ali merilnik HRM-Pro, ura Forerunner 955 meri ključne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost ter številni drugi podatki.

Z uporabo novih kazalnikov, kot je stanje spremenljivosti srčnega utripa, zgodovino in učinkovitostjo nedavnih vaj boste zlahka imeli vpogled v splošni napor – in ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali preveč obremenjujoča. Primerjajte intenzivnost nedavnih vadb z optimalnim razponom za izboljšanje telesne pripravljenosti in si oglejte zgodovino vadb. Izvedite, kako dolgo regeneracijo potrebujete pred naslednjo intenzivno vadbo, na podlagi zadnje vadbe in skupnega stresa, spanja in dnevnih dejavnosti izven vadbe.

Vadite pametneje z Najvišji VO2, ki kaže, kakšne rezultate lahko predvidoma dosežete. Pri tem parametru se upoštevajo celo spremembe zmogljivosti, ki jih lahko povzročita vročina in nadmorska višina. Funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi. Med tekom s pomočjo analize tempa, srčnega utripa in njegove spremenljivosti sproti ocenite svojo trenutno zmogljivost. Načrte za vadbo v zaprtih prostorih in na prostem si priskrbite v programu Garmin Connect, ali pa jih v programih, kot sta TrainingPeaks in TrainerRoad, sinhronizirajte z napravo Forerunner.

Prenesite do 500 skladb in sezname predvajanja iz računov Spotify, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Šinite mimo blagajn z brezstičnim plačevanjem Garmin Pay, ki ga omogočajo sodelujoči ponudniki. S programom Connect IQ Store, ki ga prenesete v združljiv pametni telefon, lahko v uro dodate videze ure, podatkovna polja in programe. Ko uporabljate proge ali vadbe v uri, lahko s tehnologijo ANT+ upravljajte trenažer Tacx Smart za simulacijo proge, samodejno spreminjanje upora in pozive za vadbo.

 • Velikost zaslona: premer 33 mm (1,3")
 • Ločljivost zaslona: 260 x 260 slikovnih pik
 • Vrsta zaslona: na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
 • Material stekla: Corning Gorilla DX
 • Material okvira: z vlakni ojačan polimer
 • Material paščka: silikon
 • Združljivost s paščki za uro Quickfit: da (združljivo do 22 mm)
 • Velikost ohišja: 46,5 x 46,5 x 14,4 mm
 • Prilega se zapestjem z obsegom 130 - 220 mm
 • Barvni zaslon na dotik
 • Teža: 53 g
 • Nazivna vodotesnost: plavanje, 5 ATM
 • Vgrajen pomnilnik: 32 GB
 • Trajanje baterije: način pametne ure: do 15 dni/20 dni s polnjenjem s sončno energijo*; način samo z GPS brez glasbe: do 42 ur/49 ur s sončno energijo**; način za vse sisteme GNSS z večpasovno tehnologijo z glasbo: do 8,5 ure; način za vse sisteme GNSS z večpasovno tehnologijo brez glasbe: do 20 ur/22 ur s sončno energijo**; način samo z GPS brez glasbe: do 42 ur/49 ur s sončno energijo**; način Ultratrac: do 80 ur/110 ur s sončno energijo**
 • * Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
 • ** Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000 luksov
 • Senzorji: GPS, Glonass, Galileo, večfrekvenčno določanje položaja, merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate, barometrični višinomer, elektronski kompas, giroskop, termometer, aklimatizacija s pulznim oksimetrom, merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)
 • Povezljivost: Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
 • Prostor za shranjevanje glasbe: do 2000 skladb
 • Združljivost s pametnimi telefoni: iPhone, Android
 • Funkcije ure: sinhronizacija časa z GPS, funkcije ure, samodejni preklop na poletni čas, budilka, časovnik, štoparica, čas sončnega vzhoda/zahoda

Pri tem izdelku izpostavljamo

Izdelana za medalje

Pripravite se na naslednje tekmovanje z nasveti za vadbo, osebno prilagojenimi dnevno predlaganimi vadbami in s predvidevanjem časa za dokončanje na podlagi podatkov o progah, vremenu in zmogljivosti. Na podlagi vaše zgodovine teka in splošne telesne pripravljenosti lahko vidite oceno, kakšen bi lahko bil vaš tempo za 5 km, 10 km – ali celo maraton. Poleg tega podatki o trendih prikazujejo, kako vadba postopno vpliva na vas.

Nabirajte kilometre, obvladajte razdalje

Pametna ura Forerunner 955 Solar zagotavlja barvne vdelane zemljevide, po katerih se lahko orientirate pri teku po mestnih ulicah ali pri prebijanju po bujno poraslih stezah. Sledite progi z usmerjanjem zavoj za zavojem, ki vnaprej prikaže, kdaj boste prišli do naslednjega zavoja. Načrtovanje poti po priljubljenosti s Trendline vam pomaga najti najboljše lokalne poti. Vnesite želeno razdaljo in ura Forerunner 955 Solar bo predlagala proge, ki vas pripeljejo nazaj na izhodišče. Pomembne točke na vaši progi so pregledno prikazane. Poleg tega lahko spremljate tudi podatke o zmogljivosti, vmesne čase ter razdaljo/nadmorsko višino, kot tudi ključne točke proge.

Ostanite povezani, ko podirate rekorde

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z Apple ali Android smartphone. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite. V brezplačnem programu Garmin Connect brez naročnine si oglejte podatke o zdravju in telesni pripravljenosti, povežite se in tekmujte s prijatelji, prijavite se na izzive, kjer si lahko prislužite značke in druge nagrade.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Deli svojo športno dogodivščino z #intersportslovenija

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Garmin FORERUNNER 955 SOLAR, športna ura, bela
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…