Garmin FORERUNNER 45, večnamenska ura, vijolična

137,69 € 152,99 €
137,69 € 152,99 €
i

Garmin je ameriški proizvajalec navigacijskih sprejemnikov s satelitsko podporo, ki se je podal tudi na trg športnih pripomočkov oziroma šprotnih ur. Podjetje sta leta 1989 ustanovila Gary Burell in Min Kao, iz njunih imen prihaja tudi ime blagovne znamke. Kmalu se je podjetje uveljavilo s kompaktnimi GPS sprejemniki, nato pa razširilo svoj asortiman tudi na področje avtomobilizma, aviacijo, vojsko in sport.

Zapri

Garmin FORERUNNER 45, večnamenska ura, vijolična

137,69 € 152,99 €
137,69 € 152,99 €
010-02156
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
Brezplačna dostava

Garmin Forerunner 45

Športna ura

Garmin Forerunner 45 je preprosta tekaška ura, ki meri srčni utrip na zapestju ter s sprejemnikom GPS beleži tempo, razdaljo, intervale in številne druge parametre. Deluje z brezplačnimi prilagodljivimi načrti vadbe Trenerja Garmin, ki omogočajo prilagojeno vodenje vadbe kar na zapestju. Ostanite povezani z obvestili o dohodnih besedilnih sporočilih in klicih ter si zagotovite občutek varnosti s funkcijami za varnost in sledenje, ki omogočajo pošiljanje trenutne lokacije stikom v sili. Na voljo so številni profili dejavnosti, zato lahko kadar koli zajamete telesni napor, čeprav niste razpoloženi za tek. Ura Forerunner 45 lahko zabeleži vaše naprezanje med kolesarjenjem, tekom na tekalni stezi ali v zaprtem prostoru, vadbo na eliptičnem trenažerju, kardio vadbo, jogo in številnimi drugimi dejavnostmi. S funkcijami za varnost in sledenje lahko preprosto delite svojo lokacijo z izbranimi kontakti, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov. Prek različnih povezanih funkcij ostanete v stiku s preostalim svetom med tekom in tudi sicer. Prejemajte obvestila na zapestju o dohodnih besedilnih sporočilih in telefonskih klicih. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom ura Forerunner 45 samodejno naloži podatke o teku v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect. Opremljena je tudi s priročnimi upravljalnimi elementi za predvajanje glasbe v telefonu, zato lahko mimogrede preskočite skladbe.
 • Tekaška ura, ki je preprosta za uporabo, ima svetel, stalno vključen barvni zaslon.
 • Zanesljivo upravljanje s petimi gumbi.
 • Omogoča ročno beleženje krogov samo s hitrim pritiskom gumba.
 • Elevate zapestni merilnik srčnega utripa beleži utrip na zapestju dan in noč brez potrebnega dodatnega prsnega pasu.
 • Vgrajeni sprejemniki GPS, GLONASS in Galileo ujamejo signale satelitov hitro in zagotovijo natančno beleženje tempa, razdalje, intervalov in številnih drugih parametrov.
 • Deluje z brezplačnimi prilagodljivimi načrti vadbe Trenerja Garmin, ki omogočajo prilagojeno strokovno vodenje vadbe kar na zapestju.
 • Povezane funkcije vključujejo pametna obvestila o dohodnih besedilnih sporočilih in klicih, samodejno nalaganje v spletno skupnost Garmin Connect, sledenje v živo in upravljalne elemente za glasbo, ki se predvaja v telefonu.
 • Funkcije za varnost in sledenje vključujejo zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoč; pri obeh se vaša trenutna lokacija pošlje stikom v sili.
 • Športni programi za tek, kolesarjenje, tek v zaprtem prostoru, tek na tekalni stezi, vadbo na eliptičnem trenažerju, kardio vadbo, jogo in številne druge dejavnosti.
 • Čas napajanja z baterijo: do 7 dni v načinu pametne ure; do 13 ur v načinu GPS.
 • 2 leti garancije

Pri tem izdelku izpostavljamo

Tecite na polno

Za uporabo preprosta tekaška ura je izjemno primerna za vsakodnevni tek, vadbo in celo naslednje tekmovanje v teku na 10 km, h kateremu ste se pustili pregovoriti. Vgrajeni sprejemnik GPS beleži, kje tečete, in omogoča natančne statistične podatke, vključno z razdaljo, tempom in intervali. Intuitivni vmesnik z gumbi omogoča, da tudi s potnimi rokami zlahka označite krog ali začasno ustavite časovnik. Ura Forerunner 45 prav tako dan in noč meri srčni utrip na zapestju.

Na poti do dobrega počutja

Tekaška ura GPS Forerunner 45 je opremljena s številnimi funkcijami za merjenje aktivnosti in dobrega počutja. Če jo nosite 24 ur na dan, lahko spremljate podatke o dnevnem številu korakov, razdalji, porabljenih kalorijah in celo spanju. Ta pametna ura omogoča tudi celodnevno spremljanje stresa za merjenja dobrega počutja čez dan. Če se začne raven stresa višati, uporabite časovnik za sproščanje s kratkimi vodenimi dihalnimi vajami, ki lahko pomirijo telo in duha. Za lažjo optimizacijo telesne energije merilnik energije Body Battery na podlagi zbranih podatkov kadar koli izmeri zaloge energije v vašem telesu, zato lahko dan načrtujete tako, da optimizirate čas za dejavnost in počitek.

Pripravite se s Trenerjem Garmin

Vsakdo potrebuje malce vodenja ne glede na to, ali je izkušen tekač ali pa je ravnokar začel teči. Zato je ura Forerunner 45 združljiva s prilagodljivimi načrti vadbe funkcije Trener Garmin. Načrti vključujejo nasvete strokovnih trenerjev in brezplačne načrte vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem. Tako boste zlahka pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja, vadbe pa se sinhronizirajo z uro.
Tehnične specifikacije
ZnačilnostiVgrajen GPS

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Deli svojo športno dogodivščino z #intersportslovenija

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Garmin FORERUNNER 45, večnamenska ura, vijolična
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…