Garmin FORERUNNER 30, športna ura, modra

Garmin FORERUNNER 30, športna ura, modra

010-01930

Izdelka trenutno ni na zalogi.

i

Garmin je ameriški proizvajalec navigacijskih sprejemnikov s satelitsko podporo, ki se je podal tudi na trg športnih pripomočkov oziroma šprotnih ur. Podjetje sta leta 1989 ustanovila Gary Burell in Min Kao, iz njunih imen prihaja tudi ime blagovne znamke. Kmalu se je podjetje uveljavilo s kompaktnimi GPS sprejemniki, nato pa razširilo svoj asortiman tudi na področje avtomobilizma, aviacijo, vojsko in sport.

Zapri

Dopolni izgled

Craft LIVIGNO PRINTED HAT, kapa, modra
Craft LIVIGNO PRINTED HAT, kapa, modra
17,49 € 24,99 €
Rucanor PATELLO, ščitnik za kolena, modra
Rucanor PATELLO, ščitnik za kolena, modra
16,09 € 22,99 €

Garmin Forerunner 30

Tekaška ura z GPS sprejemnikom

Z uro Forerunner 30 lahko enostavno ostanete v formi in ste hkrati povezani. Za uporabo preprosta tekaška ura GPS vključuje vse ključne funkcije, ki si jih želite imeti med tekom, vključno z merilnikom srčnega utripa na zapestju in osnovnimi pametnimi obvestili. Omogoča vam tudi uporabo orodij za spremljanje telesne pripravljenosti, enostavno beleženje dejavnosti in samodejno nalaganje podatkov v storitev Garmin Connect, kjer se lahko poglobite v svoje osebne statistične podatke. Vaša nova ura Forerunner 30 je zaradi funkcij merjenja aktivnost primerna za vsak dan. Vključuje podatke o številu korakov, kalorijah, razdalji, spanju in minutah intenzivnosti, poleg tega pa skrbi tudi za stalno merjenje srčnega utripa. Prav tako spremlja obdobja neaktivnosti in vas z vibriranjem opozarja, kdaj je čas, da se začnete gibati. Merjenje aktivnosti je še pametnejše s funkcijo Move IQ, ki samodejno zazna, ko se začnete gibati, in dejavnost razvrsti kot hojo, tek, kolesarjenje ali drugo.
 • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ meri srčni utrip na zapestju podnevi in ponoči
 • Vgrajeni sprejemnik GPS beleži, kako daleč, kako hitro in kje tečete
 • Omogoča oceno najvišjega VO2, ki je izmerljiv kazalnik vaše aerobne zmogljivosti ali telesne pripravljenosti
 • Povezane funkcije vključujejo osnovna pametna obvestila za klice in besedilna sporočila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect™ in možnost spremljanja teka s funkcijo LiveTrack
 • Celodnevno merjenje aktivnosti šteje korake in kalorije ter vas opomni, kdaj se morate začeti gibati, poleg tega pa funkcija Move IQ® samodejno zazna in razvrsti dejavnost
 • Avtonomija baterije: do 5 dni v načinu pametne ure; 8 ur v načinu GPS
 • Komplet vsebuje: Uro Forerunner 30, polnilni/podatkovni kabel, navodila

Pri tem izdelku izpostavljamo

Tecite na polno

Ura Forerunner 30 je tanka in lahka, zato je popolna za vsakodnevni tek, vadbo in tekmovanja. Opremljena je z vgrajeno tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju in vgrajenim sprejemnikom GPS, ki beleži razdaljo, tempo in druge parametre. Ura beleži vse omenjene statistične podatke, zato ne potrebujete ničesar drugega, niti telefona ali prsnega pasu. Samo nadenite si jo in začnite teči.

Spremljajte svojo telesno pripravljenost

Želite izvedeti več o svoji telesni pripravljenosti? Ura Forerunner 30 obdela podatke o srčnem utripu in oceni vaš najvišji VO2, ki je kazalnik vaše telesne zmogljivosti. Čim višji je rezultat, tem bolje. Redna vadba in trdo delo lahko sčasoma izboljšata vaš najvišji VO2, zato se začnite potiti!

Ostanite povezani

Ko je ura Forerunner 30 združena z združljivim pametnim telefonom, omogoča prejemanje pametnih obvestil kar na zapestju, zato ste lahko na tekočem s telefonskimi klici in besedilnimi sporočili. Med tekom ostanite povezani z družino in prijatelji in jim omogočite, da vas spremljajo v realnem času s funkcijo LiveTrack. Ura Forerunner 30 celo samodejno naloži statistične podatke in shranjene teke v spletno vadbeno skupnost Garmin Connect.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Garmin FORERUNNER 30, športna ura, modra
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…