Garmin FORERUNNER 245, večnamenska ura, črna

259,24 € 304,99 €
i

Garmin je ameriški proizvajalec navigacijskih sprejemnikov s satelitsko podporo, ki se je podal tudi na trg športnih pripomočkov oziroma šprotnih ur. Podjetje sta leta 1989 ustanovila Gary Burell in Min Kao, iz njunih imen prihaja tudi ime blagovne znamke. Kmalu se je podjetje uveljavilo s kompaktnimi GPS sprejemniki, nato pa razširilo svoj asortiman tudi na področje avtomobilizma, aviacijo, vojsko in sport.

Zapri

Garmin FORERUNNER 245, večnamenska ura, črna

259,24 € 304,99 €
010-02120
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
Brezplačna dostava

Dopolni izgled

Garmin INSTINCT, športna ura, siva
Garmin INSTINCT, športna ura, siva
259,24 € 304,99 €
Garmin VIVOACTIVE 4S, športna ura, črna
Garmin VIVOACTIVE 4S, športna ura, črna
274,49 € 304,99 €
Garmin VIVOACTIVE 4S, športna ura, bela
Garmin VIVOACTIVE 4S, športna ura, bela
274,49 € 304,99 €
Garmin VENU, športna ura, črna
Garmin VENU, športna ura, črna
309,59 € 386,99 €

Garmin Forerunner 245

Športna ura

Garmin Forerunner 245 je pametna tekaška GPS ura z naprednimi vadbenimi funkcijami, kot so VO2 max, aerobni in anaerobni učinek treninga in stanje treninga, ki pokaže, ali ste pretrenirani ali trenirate premalo. Ura Forerunner 245 omogoča prilagojen vpogled v vadbo in regeneracijo, na podlagi česar se lahko pametneje odločite glede vadbe in lažje pripravite na naslednje tekmovanje. Spremlja vaš najvišji VO2 ter ve, kako vročina in nadmorska višina vplivata na vašo zmogljivost. Pri večji vrednosti najvišjega VO2 lahko pričakujete boljše rezultate in ravno to prikaže parameter stanje zmogljivosti. Stanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Pametna ura GPS Forerunner 245 je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 245 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas.
 • Ura ocenjuje stanje vadbe in prikaže, ali bi vam koristila še ena vadba ta teden ali pa ste pretiravali in potrebujete dan počitka.
 • Opremljena je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti, kot so VO2 max., čas regeneracije, aerobni in anaerobni učinek treninga, obremenitev s treningom in ostalo.
 • Prejemajte brezplačne prilagodljive načrte vadbe iz funkcije Trener Garmin ali pa ustvarite vadbe po meri v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect.
 • Ura prikaže napredno dinamiko teka, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri.
 • S funkcijami za varnost in sledenje, kot je vdelana funkcija zaznavanja dogodkov, lahko preprosto delite svojo lokacijo.
 • S sprejemnikom GPS, GLOSNASS in Galileo boste vedno vedeli kako daleč, kako hitro in kako naporno ste tekli tudi na najdaljših trail tekih ali na poti po mestu.
 • Merjenje aktivnosti, celodnevni stres, spremljanje spanca in še več.
 • S spremljanjem telesne energije Body Battery naprava uporabi zbrane podatke za oceno energijskih rezerv v katerem koli trenutku.
 • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; do 24 ur v načinu GPS
 • 2 leti garancije

Pri tem izdelku izpostavljamo

Več možnosti za vadbo

Ukvarjate se s tekom, zato vadite pametneje z orodji, ki so na voljo v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Ustvarite vadbe po meri ali prenesite brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Če pa ste si zadali določen cilj za naslednji tek na 5 km, preskusite funkcijo Trener Garmin. Z navodili strokovnih trenerjev in brezplačnimi načrti vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem, boste z lahkoto pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja. Kaj pa, ko želite popestriti vadbo? Ura Forerunner 245 je opremljena tudi s profili aktivnosti za kolesarjenje, plavanje v bazenu, vadbo na veslaški napravi in celo vadbo na eliptičnem trenažerju ali vadbenih stopnicah.

Ostanite povezani med tekom

Z uro Forerunner 245 lahko tečete, ne da bi se morali odpovedati pomembnim pametnim funkcijam. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Z novimi funkcijami za varnost in sledenje lahko preprosto delite svojo lokacijo z izbranimi kontakti, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov. Tako si lahko obujete tekaške copate in se odpravite na tek še malce bolj brezskrbno.

Dobro počutje in spremljanje naprednih podatkov o spanju

Pametna ura Forerunner 245 je opremljena z orodji, ki omogočajo spremljanje splošnega počutja in spanja ponoči. S temi orodji dobite pomemben vpogled, na podlagi katerega lahko izboljšate vadbo. To je Garminova prva tekaška ura, ki vključuje senzor pulznega oksimetra. Ta senzor na zapestju oceni nasičenost krvi s kisikom, s čimer lahko lažje merite, kako vaše telo absorbira kisik, zlasti med spanjem. Za lažjo optimizacijo telesne energije pa merilnik energije Body Battery na podlagi zbranih podatkov kadar koli izmeri zaloge energije v vašem telesu, zato lahko dan načrtujete tako, da optimizirate čas za dejavnost in počitek.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Garmin FORERUNNER 245, večnamenska ura, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…