Garmin FORERUNNER 245 MUSIC, večnamenska ura, črna

302,59 € 355,99 €

Garmin FORERUNNER 245 MUSIC, večnamenska ura, črna

302,59 € 355,99 €
010-02120M
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Garmin je ameriški proizvajalec navigacijskih sprejemnikov s satelitsko podporo, ki se je podal tudi na trg športnih pripomočkov oziroma šprotnih ur. Podjetje sta leta 1989 ustanovila Gary Burell in Min Kao, iz njunih imen prihaja tudi ime blagovne znamke. Kmalu se je podjetje uveljavilo s kompaktnimi GPS sprejemniki, nato pa razširilo svoj asortiman tudi na področje avtomobilizma, aviacijo, vojsko in sport.

Zapri

Dopolni izgled

Craft THERMAL GLOVE, moške rokavice, črna
Craft THERMAL GLOVE, moške rokavice, črna
17,49 € 24,99 €
Craft ACTIVE COMFORT ZIP M, perilo m.maja sp, črna
Craft ACTIVE COMFORT ZIP M, perilo m.maja sp, črna
34,99 € 49,99 €
Craft ACTIVE EXTREME PANTS M, pajke m., črna
Craft ACTIVE EXTREME PANTS M, pajke m., črna
47,99 € 59,99 €

Garmin Forerunner 245 Music

Športna ura

Garmin Forerunner 245 Music je pametna tekaška GPS ura z naprednimi vadbenimi funkcijami, kot so VO2 max, aerobni in anaerobni učinek treninga in stanje treninga, ki pokaže, ali ste pretrenirani ali trenirate premalo. Ura Forerunner 245 Music omogoča prilagojen vpogled v vadbo in regeneracijo, na podlagi česar se lahko pametneje odločite glede vadbe in lažje pripravite na naslednje tekmovanje. Spremlja vaš najvišji VO2 ter ve, kako vročina in nadmorska višina vplivata na vašo zmogljivost. Pri večji vrednosti najvišjega VO2 lahko pričakujete boljše rezultate in ravno to prikaže parameter stanje zmogljivosti. Stanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Prenesite si najljubše skladbe z izbranih streaming ponudnikov in shranite do 500 skladb za poslušanje brez telefona. Pametna ura GPS Forerunner 245 Music je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 245 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod, ki si ga zataknete za pas.
 • Ura ocenjuje stanje vadbe in prikaže, ali bi vam koristila še ena vadba ta teden ali pa ste pretiravali in potrebujete dan počitka.
 • Opremljena je tudi z dodatnimi funkcijami za spremljanje zmogljivosti, kot so VO2 max., čas regeneracije, aerobni in anaerobni učinek treninga, obremenitev s treningom in ostalo.
 • Predvajajte priljubljeno glasbo in jo poslušajte preko Bluetooth slušalk (niso priložene) brez nošenja telefona.
 • Prejemajte brezplačne prilagodljive načrte vadbe iz funkcije Trener Garmin ali pa ustvarite vadbe po meri v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect.
 • Ura prikaže napredno dinamiko teka, vključno z uravnoteženostjo časa stika s tlemi, dolžino koraka, navpičnim razmerjem in številnimi drugimi parametri.
 • S funkcijami za varnost in sledenje, kot je vdelana funkcija zaznavanja dogodkov, lahko preprosto delite svojo lokacijo.
 • S sprejemnikom GPS, GLOSNASS in Galileo boste vedno vedeli kako daleč, kako hitro in kako naporno ste tekli tudi na najdaljših trail tekih ali na poti po mestu.
 • Merjenje aktivnosti, celodnevni stres, spremljanje spanca in še več.
 • S spremljanjem telesne energije Body Battery naprava uporabi zbrane podatke za oceno energijskih rezerv v katerem koli trenutku.
 • Avtonomija baterije: do 7 dni v načinu pametne ure; do 24 ur v načinu GPS brez predvajanja glasbe; do 6 ur v načinu GPS s predvajanjem glasbe

Pri tem izdelku izpostavljamo

Več možnosti za vadbo

Ukvarjate se s tekom, zato vadite pametneje z orodji, ki so na voljo v spletni vadbeni skupnosti Garmin Connect. Ustvarite vadbe po meri ali prenesite brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Če pa ste si zadali določen cilj za naslednji tek na 5 km, preskusite funkcijo Trener Garmin. Z navodili strokovnih trenerjev in brezplačnimi načrti vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem, boste z lahkoto pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja. Kaj pa, ko želite popestriti vadbo? Ura Forerunner 245 Music je opremljena tudi s profili aktivnosti za kolesarjenje, plavanje v bazenu, vadbo na veslaški napravi in celo vadbo na eliptičnem trenažerju ali vadbenih stopnicah.

Ostanite povezani med tekom

Z uro Forerunner 245 Music lahko tečete, ne da bi se morali odpovedati pomembnim pametnim funkcijam. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Z novimi funkcijami za varnost in sledenje lahko preprosto delite svojo lokacijo z izbranimi kontakti, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov. Tako si lahko obujete tekaške copate in se odpravite na tek še malce bolj brezskrbno.

Naj se sliši glasba

Če ne morete teči brez najljubšega seznama predvajanja, se med tekom ne boste mogli odreči uri Forerunner 245 Music. Sinhronizirajte skrbno pripravljene sezname predvajanja izbranih storitev pretakanja glasbe1, kot sta Deezer in Spotify, z uro za poslušanje brez oglasov. V uro lahko tudi shranite do 500 skladb. Preprosto prenesite glasbo iz računalnika in pripravite seznam predvajanja priljubljenih skladb za preprosto poslušanje s slušalkami, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth®.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

4.5

1 komentarjev

100 %

uporabnikov priporoča ta izdelek.

 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Garmin FORERUNNER 245 MUSIC, večnamenska ura, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…
Zadnje ogledani izdelki
Zadnje ogledani izdelki