Elan INSOMNIA PS + ELW 11.0 GW SHIFT, set ženskih smuči

519,99 € 649,99 €

Elan INSOMNIA PS + ELW 11.0 GW SHIFT, set ženskih smuči

519,99 € 649,99 €
/ ACCEYC19
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
90,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
77,99 € 129,99 €
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, roza
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, roza
79,99 € 99,99 €

Elan Insomnia Power Shift

Komplet ženskih alpskih smuči z vezmi

Elan Insomnia Power Shift je prava smučka za smučarke, ki jim srce požene povezovanje natančnih in nadzorovanih dolgih in kratkih zavojev na urejenih progah, vendar se ne želijo odreči udobju, ki traja cel dan. Pri oblikovanju Insomnie so uporabili inovativno tehnologijo Amphibio Truline, ki združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskvo smuči. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. Amphibio Truline prinaša novo dimenzijo asimetričnega oblikovanja smuči s strateškim dodajanjem materiala nad robnike smuči. Nova ojačitev po celotni dolžini notranjega robnika prinaša še več stabilnosti in moči v zavoju, manj materiala nad zunanjim robnikom pa popolne zavoje naredi še preprostejše in mehkejše. Poleg inovativne tehnologije je Insomnia stilska lepotica, ki bo poskrbela za zavistne poglede.
 • Insomnia je prava izbira za smučarke, ki rade povezujejo dolge in kratke zavoje in si želijo stabilne smučke, ki zna tudi odpustiti napake
 • Amphibio Truline je inovativni pristop k oblikovanju materialov, ki skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti
 • Lesena sredica in dodatne ojačitve zagotavljajo izjemne vozne lastnosti za urejene proge
 • Smučko je razvila Elanova ženska ekipa W Studio, ki že več kot 15 let razvija smuči posebej z ženske
 • Dolžine: 146 cm, 152 cm, 158 cm, 164 cm, 170 cm
 • Radij: 13,3 m (158 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Insomnia Power Shift

AMPHIBIO TRULINE

Amphibio Truline prinaša novo dimenzijo asimetričnega oblikovanja smuči s strateškim dodajanjem materiala nad robnike smuči. Nova ojačitev po celotni dolžini notranjega robnika prinaša še več stabilnosti in moči v zavoju, manj materiala nad zunanjim robnikom pa popolne zavoje naredi še preprostejše in mehkejše.

MONO TI

Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

RST

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Izjemna vsestranskost

Elanova patentirana tehnologija Amphibio Truline je prava evolucija sodobnega smučanja, saj inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

RST stranski rob

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan INSOMNIA PS + ELW 11.0 GW SHIFT, set ženskih smuči
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…
Zadnje ogledani izdelki
Zadnje ogledani izdelki