Elan ILURE PS + ELW 9, set ženskih smuči, črna

287,99 € 479,99 €

Elan ILURE PS + ELW 9, set ženskih smuči, črna

287,99 € 479,99 €
Črna, Rdeča / ACEEGA18
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
103,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
103,99 € 129,99 €
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, črna
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, črna
79,99 € 99,99 €
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, bela
Tecnopro TITAN, smučarska čelada, bela
79,99 € 99,99 €

Elan Ilure Power Shift

Komplet ženskih alpskih smuči z vezmi

S smučko Elan Ilure Power Shift boste vedno v dobri družbi! V tej smučki so združili vsestranskost z lahkotnostjo smučanja, tako da je vaša naloga zgolj še izbira prave proge. Kljub udobni konstrukciji je dovolj močna za smučanje na vseh možnih smučarskih terenih v dolgih ali kratkih zavojih. Vsestranskost zagotavlja profil Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki. Smuči so zasnovane v jasno razdelanem paru, kjer se leva in desna smučka razlikujeta. Notranji rob s camber profilom omogoča dober oprijem robnikov, zunanji rob z rocker profilom pa z manj poudarjenim oprijemom in krajšim robnikom zagotavlja enostavne zavoje. Pomemben element smučke je tudi tehnologija WaveFlex, ki združuje upogljivost smuči po dolžini in torzijsko stabilnost.
 • Z Ilure Power Shift boste vedno v dobri družbi
 • Vsestranskost teh smuči zagotavlja nagrajena tehnologija Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki
 • Profil Amphibio združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki - smuči so zasnovane v jasno razdelanem paru, kjer se leva in desna smučka razlikujeta
 • Pomemben element smučke je tehnologija WaveFlex, ki združuje upogljivost smuči po dolžini in torzijsko stabilnost
 • Dolžine: 146 cm, 152 cm, 158 cm
 • Radij: 12 m (158 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Ilure Power Shift

AMPHIBIO TEHNOLOGIJA

Amphibio nudi brezkompromisne prednosti rockerja in camberja! Smuči imajo levo in desno konstrukcijo, pri čemer je notranji robnik daljši, zunanji pa krajši, kar predstavlja prvi dve dimenziji. Notranji profil camber zagotavlja oprijem in preprečuje izgubo nadzora, zunanji profil rocker pa zagotavlja lažje zavijanje in lahkotnost smučanja.

AMPHIBIO 4D TEHNOLOGIJA

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

POWER SHIFT

Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti. Tanek profil plošče je izdelan iz lahkih kompozitnih materialov, ki blažijo vibracije in zagotavljajo neposreden prenos energije na smučko, to pa zagotavlja natančnost in odlične vozne lastnosti.

Tehnične specifikacije
ZnanjeSrednje
Vrsta veziSmučanje
Radij (v m)
 • 12
 • 9 m (158 cm)
Širina pod vezjo (v mm)76

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan ILURE PS + ELW 9, set ženskih smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…