Elan ILURE LS + ELW 9.0GW SHIFT, set ženskih smuči, črna

Elan ILURE LS + ELW 9.0GW SHIFT, set ženskih smuči, črna

Črna, Roza / ACEFLM19

Izdelka trenutno ni na zalogi.

Sporočite nam vaš e-naslov in sporočili vam bomo, ko bo ponovno razpoložljiv.

i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
90,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
77,99 € 129,99 €
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, roza
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, roza
79,99 € 99,99 €

Elan Ilure Light Shift

Komplet ženskih alpskih smuči z vezmi

S smučko Elan Ilure Light Shift boste vedno v dobri družbi! V tej smučki so združili vsestranskost z lahkotnostjo smučanja, tako da je vaša naloga zgolj še izbira prave proge. Kljub udobni konstrukciji je dovolj močna za smučanje na vseh možnih smučarskih terenih v dolgih ali kratkih zavojih. Po zaslugi Elanove tehnologije Amphibio 4D, ki združuje Amphibio profil in posebej oblikovano zgornjo ploskvo smuči, stabilne konstrukcije in premišljene geometrije boste vedno imeli vse pod nadzorom. Amphibio profil je edinstvena kombinacija camber profila, ki zagotavlja odličen oprijem robnikov, ter rocker profila, ki omogoča hitre in lahkotne zavoje. K temu so dodali še posebno obliko zgornje ploskve smuči, ki močno zmanjša vibracije. V sprednjem delu je konveksna in zagotavlja natančen vstop v zavoj, v zadnjem delu pa je konkavna in zagotavlja dinamičen zaključek zavoja.

 • Z Ilure Light Shift boste vedno v dobri družbi
 • Vsestranskost teh smuči zagotavlja nagrajena tehnologija Amphibio, ki združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki
 • Profil Amphibio združuje prednosti camber in rocker profila v eni smučki - smuči so zasnovane v jasno razdelanem paru, kjer se leva in desna smučka razlikujeta
 • Amphibio 4D je inovativni pristop k oblikovanju materialov, ki skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti
 • Dolžine: 152 cm, 158 cm, 164 cm
 • Radij: 12,9 m (158 cm)
 • Vezi: ELW 9.0 GW Shift
 • Geometrija: 127-76-105

Tehnologije, uporabljene v Elan Ilure Light Shift

AMPHIBIO 4D TEHNOLOGIJA

Elanova patentirana tehnologija Amphibio 4D je prava evolucija sodobnega smučanja. Strukturne plasti na smučki so tradicionalno ravne, v Elanu pa smo jih strateško ukrivili v konveksne in konkavne oblike na sprednjem in zadnjem delu smuči. Ta inovativni pristop k oblikovanju materialov, skupaj s profilom Amphibio, zagotavlja vsestranskost, moč in odlične vozne lastnosti.

MONO TI

Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

LIGHT SHIFT

LightShift je popolnoma integriran sistem vezi s prosto upogibajočo zasnovo plošča-v-plošči. Vitki profil je izdelan iz lahkih materialov, ponuja pa neverjetno zmanjšanje teže smuči, ki smučarjem poveča učinkovitost. Blažilci vibracij spredaj in zadaj na plošči povečajo robni oprijem in odzivnost.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Vsestranskost na vsaki progi

So vaša strast kratki ali dolgi zavoji in smučanje od povsem zglajenih prog do razbitega snega? Z Ilure Light Shift boste vedno v dobri družbi! V tej smučki so združili vsestranskost z lahkotnostjo smučanja, tako da je vaša naloga zgolj še izbira prave proge.

W Studio smuči za ženske

Že več kot desetletje je Elan W Studio vodilna skupina, ki razvija posebej prilagojeno smučarsko opremo za ženske. S posebnim načinom oblikovanja smuči, v katerega je vključena obsežna ekipa smučark s celega sveta, so uspeli izdelati nekatere najbolj uspešne ženske smuči na svetu. Ženske v skupini W Studio so prepričane, da se v vsaki ženski skriva odlična smučarka.

Mono Ti konstrukcija

Mono Ti konstrukcija močno izboljša odzivnost smučke, vozne lastnosti ter upogibni vzorec z uporabo ene plasti titanala na vrhu lesene sredice.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan ILURE LS + ELW 9.0GW SHIFT, set ženskih smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…