Elan ELEMENT RS LS + ELW 9.0 GW SHIFT, set ženskih smuči, bela

244,99 € 349,99 €

Elan ELEMENT RS LS + ELW 9.0 GW SHIFT, set ženskih smuči, bela

244,99 € 349,99 €
Bela, Roza / ABLFUG19
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
103,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
77,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, bela
77,99 € 129,99 €
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, roza
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, roza
79,99 € 99,99 €

Elan Element RS Light Shift

Komplet ženskih smuči z vezmi

Ženske smuči Elan Element RS Light Shift iz dobrih smučark naredijo še boljše, saj zagotavljajo stabilno smučarsko platformo, ki ponuja višjo stopnjo tolerance, kar smučarkam omogoča uravnotežen položaj za lažjo in boljšo izkušnjo. Smuči Element RS LS so opremljene s tehnologijo Groove, ki zagotavlja uravnoteženost in nadzor v vsakem zavoju. Power Shell zagotavlja stabilnost pri hitrosti, zato so odlična izbira za vse vrste smučark. Medtem ko Power Shell zagotavlja stabilnost, pa parabolični rocker profil dovoljuje preprosto zavijanje, kar posledično omogoča hitro napredovanje.
 • Tehnologija Groove je prava izbira za krepitev samozavesti, saj harmonizira ravnovesje in kontrolo z rebrastimi oblikami, ki ustvarjajo enakomeren profil gibanja in pomagajo smučarjem pri iskanju stabilnosti, ki jo potrebujejo pri premagovanju strmin, utori pa zagotavljajo visoko učinkovitost pri zavijanju
 • Power Shell konstrukcija ima ojačitev od robnika do robnika s konstrukcijo Cap – distribucija sile in stabilnosti na vsak centimeter smučke, brez dodatne teže
 • Leseno sredico Dual gradita dva simetrična lesena nosilna elementa, ki sta postavljena na zunanja robova sredice. Ta konstrukcija zagotavlja izboljšan prenos moči na robnike, a hkrati ohranja enostavnost upravljanja smučke v različnih snežnih razmerah
 • Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost
 • Light Shift je izjemno lahek upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti z manj napora
 • Parabolic Rocker profil
 • Dolžine: 144 cm, 152 cm, 160 cm, 168 cm
 • Radij: 13,5 m (160 cm)
 • Vezi: ELW 9.0 GW Shift
 • Geometrija: 127-76-102

Tehnologije, uporabljene v Elan Element RS Light Shift

LIGHT SHIFT

LightShift je popolnoma integriran sistem vezi s prosto upogibajočo zasnovo plošča-v-plošči. Vitki profil je izdelan iz lahkih materialov, ponuja pa neverjetno zmanjšanje teže smuči, ki smučarjem poveča učinkovitost. Blažilci vibracij spredaj in zadaj na plošči povečajo robni oprijem in odzivnost.

Groove

Tehnologija Groove je prava izbira za krepitev samozavesti. Harmonizira ravnovesje in kontrolo z rebrastimi oblikami, ki ustvarjajo enakomeren profil gibanja in pomagajo smučarjem pri iskanju stabilnosti, ki jo potrebujejo pri premagovanju strmin. Utori pa zagotavljajo visoko učinkovitost pri zavijanju.

POWER SHELL

Ojačitev od robnika do robnika s konstrukcijo Cap – distribucija sile in stabilnosti na vsak centimeter smučke, brez dodatne teže.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Parabolic Rocker

Profil Parabolic Rocker, ki združuje profil Early Rise Roker, stranski lok Parabolic in sprednji stabilizator, nudi popoln nadzor pri zavojih, enostaven vstop v zavoje, nadzor in odličen oprijem robnikov.

Lesena sredica

Leseno sredico Dual gradita dva simetrična lesena nosilna elementa, ki sta postavljena na zunanja robova sredice. Ta konstrukcija zagotavlja izboljšan prenos moči na robnike, a hkrati ohranja enostavnost upravljanja smučke v različnih snežnih razmerah.

Steklena vlakna

Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in tako izboljša strukturno trdnost smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.
Tehnične specifikacije
ZnanjeNapredno
kategorija smučiCarving
KonstrukcijaDual Wood Cap
SredicaWood Core
Predhodno montiranoDa
Rocker profilParabolic Rocker
Rep (v mm)102
TerenOn piste - Smuči za urejene terene so narejene tako, da se najboljše odzivajo na urejenih terenih in celo v poledenelih razmerah. Stranski lok, torzijska stabilnost, širina pod vezjo in uporaba rocker tehnologije naredijo te smuči za idealno izbiro v smučarskih središčih in za izboljšanje smučarskega znanja.
Konica (v mm)127
Širina pod vezjo (v mm)76

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan ELEMENT RS LS + ELW 9.0 GW SHIFT, set ženskih smuči, bela
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…
Zadnje ogledani izdelki
Zadnje ogledani izdelki