Elan DELIGHT SPORT PS + ELW 10, set ženskih smuči, črna

299,99 € 499,99 €

Elan DELIGHT SPORT PS + ELW 10, set ženskih smuči, črna

299,99 € 499,99 €
Črna, Modra / ACGEFR18
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
90,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
77,99 € 129,99 €
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, bela
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, bela
69,99 € 99,99 €

Elan Delight Sport Power Shift

Komplet ženskih alpskih smuči z vezmi

Za osnovo ženske smučke Elan Delight Sport so vzeli najlažjo žensko smučko na svetu. Enostavno jih boste nesle od parkirišča do smučišča, še bolj enostavno pa je z njimi rezanje zavojev. Vendar naj vas nežen izgled ne zavede. Ta črna lepotica vas nikoli in nikjer ne bo pustila na cedilu. Odlične vozne lastnosti in neverjetno nizko težo so dosegli z uporabo edinstvene tehnologije SlimShape, ki poskrbi tudi za optimalen prenos energije s smučarke na smučko, za enostavne zavoje pa poskrbi profil Early Rise Rocker. Rezultat je neverjetno lahka, uravnotežena in lahkotna smučka z dobro odzivnostjo in oprijemom robnikov. Lahkotni značaj in enostavno smučanje vam bosta pomagala pri plesu na smučišču in na plesišču.

 • Elan Delight Sport je izjemno lahka ženska smučka, ki se po z odličnimi voznimi lastnostmi ter enostavnimi zavoji
 • Tehnologija najlažjih ženskih smuči na svetu temelji na tehnologiji SlimShape, pametnem odvzemanju materiala, kjer ga smučka ne potrebuje, a ohranja odlične vozne lastnosti.
 • Dolžine: 146 cm, 152 cm, 156 cm, 164 cm
 • Radij: 11,5 m (152 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Delight Sport Power Shift

POWER SHIFT

Power Shift sistem je popolnoma integrirana smučarka vez s free flex ploščama. Unikatni podložni vstavki PowerEdge zagotavljajo direkten prenos energije z vezi na robnik smučke ter tako zagotavljajo hiter vstop v zavoj in povečano odzivnost skozi celoten zavoj. Vibracijski dušilci na koncu plošče dušijo tresljaje in tako nudijo več udobja in odzivnosti.

EARLY RISE ROCKER

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

SLIMSHAPE TEHNOLOGIJA

Patentirana SlimShape tehnologija dramatično zmanjša težo smučke in s tem zagotavlja, da so Elan ženske smuči najlažje na svetu Specifična
oblika školjke dovoljuje tankost in lahkost hkrati pa zagotavlja neverjetno moč in odpornost. Za še boljšo odzivnost optimiziran upogibni vzorec
poveča torzijsko stabilnost in izboljša prenos energije na robnik, kar se odraža v ekstremnem oprijemu robnika in kontroli v zavoju.

Pri tem izdelku izpostavljamo

Lesena sredica Trulite

Izredno lahka, posebej za ženske smučke oblikovana lesena sredica, zmanjša upogibno togost brez vpliva na torzijsko stabilnost. Prilagojena za različne potrebe posamezne serije smuči v ženski kolekciji, zagotavlja moč in vsestransko uporabnost smučke v raznolikih pogojih.

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan DELIGHT SPORT PS + ELW 10, set ženskih smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…