Elan DELIGHT BLACK EDITION + ELW 11, set ženskih smuči, črna

350,00 € 699,99 €

Elan DELIGHT BLACK EDITION + ELW 11, set ženskih smuči, črna

350,00 € 699,99 €
Črna / AC3EKFA8
Tabela velikosti
Poglej zalogo v prodajalnah
i

Elan je svetovni proizvajalec in dobavitelj športne opreme, opreme za prosti čas ter tehnološko naprednih kompozitov za trg vetrne energije. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo ter veličastno zgodovino. Vsa podjetja v skupini Elan so skozi inovativnost in napredne tehnologije zavezana tehnološkemu razvoju izdelkov in naprednemu oblikovanju. Kombinacija teh sestavin kupcem s celega sveta zagotavlja vrhunska športna doživetja in najvišje tehnološke zmogljivosti. Elan za svoje kupce razvija vrhunske izdelke na sedežu v Begunjah na Gorenjskem, v osrčju Alp. Elan je najbolj prepoznavna, najbolj globalna izmed vseh slovenskih znamk in kot taka ponos Elanovih zaposlenih in Slovencev nasploh. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Zapri

Dopolni izgled

Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
Alpina PANOMA QM, smučarska očala, črna
90,99 € 129,99 €
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
Alpina SNOW MYTHOS, smučarska čelada, črna
77,99 € 129,99 €
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, bela
Alpina GRAP 2.0, smučarska čelada, bela
69,99 € 99,99 €

Elan Delight Black Edition + ELW 11

Komplet ženskih alpskih smuči z vezmi

Smučke v ženski Elan seriji smuči Delight so najlažje na svetu. Elan Delight Black Edition pa so poleg najlažjih smuči na svetu tudi ene najbolj privlačnih za ženske, saj jih krasijo Swarovski kristali. Kristali poskrbijo za blišč in glamur na in izven smučišča, medtem ko ojačitev iz karbona pokrbi za zavoje, kot jih delajo profesionalke. Patentirana tehnologija Slimhape s tankim profilom in Tubelight leseno sredico, ki je okrepljena s karbonom, omogoča skupno nizko težo za prenos energije preko celotnega dne in drži skupno moč za stabilnost in odzivnost pri visokih hitrostih. Delight Black Edition je narejena za ženske z visokimi standardi, pa naj bo to moda, slog ali zahtevnost smučanja.
 • Tehnologija SlimShape omogoča izjemno nizko težo težo ženskih smuči, tako da so smuči serije Delight med najlažjimi ženskimi smučmi na svetu
 • Early Rise Rocker omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska
 • Lesena sredica Tubelite zagotavlja nizko težo in odzivnost
 • Karbonske plasti zagotavljajo torzijsko stabilnost in močno odzivnost za vse smučarje, ki iščejo dinamično ter močno zmogljivost, ki se izkaže kjer koli na gori
 • Power Shift je upogljiv sistem vezi, ki zagotavlja moč in odlične vozne lastnosti
 • Geometrija: 125-78-107
 • Radij: 12,8 m (158 cm)

Tehnologije, uporabljene v Elan Delight Black Edition + ELW 11

SLIMSHAPE TEHNOLOGIJA

Patentirana SlimShape tehnologija dramatično zmanjša težo smučke in s tem zagotavlja, da so Elan ženske smuči najlažje na svetu Specifična
oblika školjke dovoljuje tankost in lahkost hkrati pa zagotavlja neverjetno moč in odpornost. Za še boljšo odzivnost optimiziran upogibni vzorec
poveča torzijsko stabilnost in izboljša prenos energije na robnik, kar se odraža v ekstremnem oprijemu robnika in kontroli v zavoju.

EARLY RISE ROCKER

Early Rise Rocker profil v Elanovih smučkah pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Omogoča enostavne zavoje z manj vloženega napora, tako da je smučka igriva, enostavna in vsestranska.

POWER SHIFT

Power Shift sistem je popolnoma integrirana smučarka vez s free flex ploščama. Unikatni podložni vstavki PowerEdge zagotavljajo direkten prenos energije z vezi na robnik smučke ter tako zagotavljajo hiter vstop v zavoj in povečano odzivnost skozi celoten zavoj. Vibracijski dušilci na koncu plošče dušijo tresljaje in tako nudijo več udobja in odzivnosti.

Pri tem izdelku izpostavljamo

RST stranski rob

RST stranski rob optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Karbonske plasti

Karbonske plasti zagotavljajo torzijsko stabilnost in močno odzivnost za vse smučarje, ki iščejo dinamično ter močno zmogljivost, ki se izkaže kjer koli na gori.

Lesena sredica Trulite

Izredno lahka, posebej za ženske smučke oblikovana lesena sredica, zmanjša upogibno togost brez vpliva na torzijsko stabilnost. Prilagojena za različne potrebe posamezne serije smuči v ženski kolekciji, zagotavlja moč in vsestransko uporabnost smučke v raznolikih pogojih.

Tehnične specifikacije
ZnanjeSrednje
Vrsta veziSmučanje
SredicaWood Core
Predhodno montiranoDa
Rep (v mm)107
Konica (v mm)125
Širina pod vezjo (v mm)78

Preverite naš blog

Preberite zanimive članke, nasvete in preverite zanimivosti iz naše ponudbe.

Ti je všeč izdelek?

OBJAVI FOTOGRAFIJO S TEM IZDELKOM

0 komentarjev

Oceni ta izdelek!

Oddaj komentar
 • Udobje
  neudoben udoben
 • Kakovost
  nezadovoljiva odlična
 • Vrednost za denar
  ni vredno nakupa vredno nakupa
 • Izgled
  neatraktiven atraktiven
Oceni izdelek
Kaj menite o … Elan DELIGHT BLACK EDITION + ELW 11, set ženskih smuči, črna
Bi priporočili ta izdelek?
neudoben udoben
nezadovoljiva odlična
ni vredno nakupa vredno nakupa
neatraktiven atraktiven
Skupna ocena
Do 300 znakov
Z oddajo komentarja se strinjate s Pravili in pogoji strani.

Nalaganje…